Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo imalo pravna država ni jedan ne bi bijelog dana vidio. Nažalost ovakvih slučajeva je sve više.
Kad stranku zasnivaš na lopovima, nepismenim, prevarantima, džuma majstorima itd, ne možeš ništa dobro ni očekivati!
Čuj rukovodilac sektora ? Gdje je direktor Junuzović Kopex-a kao zakonom predviđeno i odgovorno lice? Vrlo ćudan raspored odgovornosti. Inače Junuzović Kopex posjeduje stanove na sprat, penthouse preko cijelog potkrovlja, nekoliko firmi, gradski prevoz itd., a prije rata je imao stari Tamić i izdavao šoferima prenoćište jer mu je kuća blizu rudnika.
Tu nešto nije u redu. Po tom kriteriju bi više od pola SDA bilo u Zenici.
tako i treba zatvor
HALOOO !!! Ma ne može to TAKO !!! Pa LIKOVI su redovno GLASALI za SDA !!! A nešto su UPLAĆIVALI i u STRANAČKU KASU !!!
Kakav zatvor, pa 700 hiljada maraka u gorivu nije kriminal u BiH - kriminal je samo kad se ukrade dva metra drva, a kad se krade gorivo i utaji porez to je samo stranački posao
@kemo1ba A i to vrijedi za kriminal samo u Krajini