Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaki nam direktora i politicara skoro svaki drugi osuđen za nešto. Korupcija, mito itd cvjetaju.....
@Queen_81 Crvene Brigade jel ovo tvoj neki gu..uzoprimach ode u tvorZa...taman sad ces i ti sa njim da mu pravis drustvo
Nece klix da kaze da je ovaj osuđenik sdp-vac i pošteni komunjara😜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto ne napisete koja su stranka likovi?
Zato što je SDP
@sarajlija1 Crvene Brigade jel ovo tvoj neki gu..uzoprimach ode u tvorZa...taman sad ces i ti sa njim da mu pravis drustvo p.s. pise da je neki sdp smrdo.
stigla te moja kletva ,nadam se da ce te i pravosnazno stici Adnan Salkicevic
@asizolatorTesanjka Presudom Općinskog suda u Zenici od 29. juna 2018. godine koju je potvrdio i Kantonalni sud u Zenici početkom januara ove godine, a potom i odbio žalbu ZZO ZDK, Begiću će biti isplaćeno više od 30.000 KM naknade. Za plaće će Begiću biti isplaćeno 20.746,71 KM s kamatama, za doprinose 7.366,17 KM i 2.489,25 za troškove parničnog postupka.
Senaid je jedna fantasticna osoba, i ova presuda veze sa pravdom nema. A svakako je ovo predizborna igra, presuda ce biti ponistena na visem sudu.
Inače član SDP-a. 😉
Svaka cast, treba ga kazniti. Ali brate zatvor 4 godine? Ovo je cisto politicka presudA da nam oci zamazete. Prije ovoga ste trebali njih 10000 najmanje zatvoriti. O kakvim stvarima se radi, samo mogu reci da je smijesno i da SDA treba biti sramota da ovako nesto uopce plasira. Nikakva vijest
Jbt koje sřanje od sudstva i tužilaštva, koji tu samo nehljebari rade. Vode procese i naprave troškova min. 10.000ak KM da bi čovjeka osudili za 200 KM. U šta je stoka pretvorila ovu zemlju. Samo fali komentar onog uškopljenog trezoraša. Ja, i?
SNSD i HDZ haraju pa ništa, u SDA pojedinci samo se hvataju, a ostale stranke bukvalno koga stignu Znaci radi se radi ali parcijalno
Poslije Munira Ušanovića prvi čovjek od 1992 koji je osusjen u BiH zbog krsenja zakona
Treba one komunjare što traktore furaju malo pretresti....
Crvene Brigade jel ovo tvoj neki gu..uzoprimach ode u tvorZa...taman sad ces i ti sa njim da mu pravis drustvo
Ovdje stvarno yebe lud zbunjenog. 10 mil za raspiratore i svaki dan pptoci novca i zloupotreba i nikom nista ovonje u optuznici cirkus. Pa Bakir javno kaze da je Sebiji dao auto clana predsjednistva i nikom nista.
Krades od zdravstva...FUJ!
Klix ne smije protiv SDP.Placenici.Sad slobodno blokirajte😝
SDP direktor 4,5, a za isto krivično djelo SDA direktor dobije prvostepeno 2,5? Nezavisno sudstvo?
Ovo je napad na multietničku BiH. Nacionalistima se nesmije suditi ako nisu uzeli bar 15 miliona . Begiču je kazna adekvatna i prema njegovoj presudi bi trebalo suditi svima koji iz državnog proračuna uzimaju novac u svoje Džepove nelegalno i brezobrazno.
SDP mafija, slobodno napisite klix novinarcici, nece gazda ruziti