Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da GRAS hoce da digne karte na 2 km, a sto narod nema ni za hljeba boli njih k...!!
Eto dokle su doveli narod :(
najlakse covjeka napraviti ludim odvozenjem na psihijatriju. Jadno.
Vila na poljinama, penzija od 2000 ojra, i svako 2 godine novi A6 za sve!!! To nam drzava mora obezbediti inace se kolektivno spaljivamo!!
Ma da za sve je drzava opet kriva! Dobio poso i stan ! Sigurnurno kasnio i nista radio ko i ostali nehljbovica sto ovdje komentiraju. Nevjerovatno cijela drzava jos uvijek duboko u komunistickom sistemu. 0 samodgovornost za sopstveni zivot. Vi hocete Full Kasko drzavu. Jadno i bijedno sram me cijele usrane drzave.
Kad se niko nije digo nakon što smo saznali koliku su plate naših parlamentaraca i svih oslatih budžetskih korisnika, što se mene tiče, nek se ne diže više nizašta drugo....takvi smo mi....
Ako ste poželjeli vidjeti Čestite ljude čije je Dostojanstvo pretrpjelo sva moguća poniženja, otiđite na Psihijatriju, tamo ćete ih naći, jer sve takve osobe, koji bi trebali biti non-stop podržavani i zbrinuti i primjer ostalima, vlasti šalju na psihijatriju...ma super ;)... Enjoy life ,)
daj,ljudi nek mu neko kupi kantu benzina...........sibice valjda ima.
PRAHA SPRING
GrB pod hitno u Jagomir, al na neodređeno. Šta bi ti bolan klao, koga bi ti klao??????? MRŠ konju
MALO SE PROŽDRNUO, PA SE PREPO TEBE...NADA SE KARALA
Bosni treba socijalizam... inace nema od nas nista.
i ne zapalio se
sjecam se cose-tako smo ga zvali u kaknju-,vazda je vozio biciklo-volio je kaubojske cizme one pravljene u visokom
muslimanski teroristi samo se pale i postavljaju eksplozivne naprave.
Znate onu pesmu \"gori vatraaaaa sad u nama ...\" Ko stvorena za ovu temu. Da je lik izgoreo a da je šećeraš šta mislite našta bi se osetila zagoretina ....? Na karamelu :D
Sta prdite protiv politicara. Narod ih je birao i birace iste ponovo. Kakvo bosansko proljece, i da bude kakva revolucija kad dodju izbori ponovo svi glasaju za svoje. I ovaj Sabahudin je vjerovatno vjerni SDA glasac. Tako je kako je i bice isto jos dugo godina i generacija. U nas vlada strah a ne razum.