Komentari (593)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svu ovu seljadiju ćete vi financirati porezom koji ćete platiti, a oni će do kraja života primati pare i ležati
ko.god je branio halal mu bilo. samo nek.objave registar da vidimo imena
@dubokogrlo007 imas neki argument, video ili bilo sta da to dokazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo nisu bivši borci - ovo su bivši ljudi. Pravi borci su '95-te skinuli uniforme i potražili sebi kakav posao, a ne kao ovi krezubi paraziti, koji 23 godine iza rata kamče državne pare i prave haos. To što oni traže ne može ni Amerika finansirati, a ne izmučena Bosnica. Pohapsiti sve.
Pa sta ti je novinar kriv majke ti, sto niste kad se zovete "borci" otisli pa bakiru i ostalima razbili glavu. Oni vam kroje gace mars u svoje selo debili jedni seljacki.
Dama...in Bosnian way.
Nije ovo vidjelo rata
KORIDA
"Ošišaču je" :D
Ovo se ka...lo a ne branilo
"borkinja" dajte molim vas. I kakva je ovo neuračunljiva alapača?
KOJI BORAC BORAC BANJA LUKA ILI BORAC TRVNIK ILITI BORAC ĆAAPLJINA
traba je na kolac nabiti stoko seljačka !!
policija radi na rasvjetljavanju događaja. pa šta imas raditi, sve snimljeno ????
Ona bila u ratu?! Sa koliko godina majke ti? Mozda sa 10 , sram vas bilo, tu ste dosli i koje trebate i koji ne trebate. Svaka cast pravim borcima ali mnogi borci NISU DOBILI NISTA a bili su u ratu 4 godine ni otpremninu ni nista, niti su svoju djecu pozaposljavali na osnovu toga!
Ova je sluzila za dizanje morala u vojsci, i danas isto radi na protestima.
Eeee ovakve su klale srpsku dijecu http://www.intermagazin.rs/potresna-prica-o-slobodanu-stojanovicu-dete-koga-su-muslimani-mucilido-smrti/
hahahahah papanke stare
U nas u HVO ovakvih bleha nema!!!