Uz brojne psovke
943

Bivša borkinja Armije RBiH se hvalila nakon napada na reportere: Sve sam ga palijom u glavu

Piše: D. B.
Bivša pripadnica Armije RBiH i pjevačica Esma Turulja danas je tokom demonstracija demobilisanih boraca bila u grupi onih koji su napali repotere portala Klix.ba i TV kuće Al Jazeera Balkans, a nakon toga se hvalila dok ju je nepoznata osoba snimala.

Turulja se divljački ponašala tokom protesta te je fizički nasrnula na reportera portala Klix.ba i snimatelja Al Jazeere, a koristila je i metalnu šipku. Oni očigledno nisu bili jedine njene "mete" jer je hvaleći se korištenjem prostačkih izraza spomenula i jednu ženu.

"Sve sam ga palijom u glavu opalila. Mene ćeš snimati mamu ti jm...i onu ženu. Kaže 'ja vama pomažem', ma šta mi pomažeš kuvo, ošišat ću je. Gdje je ona kva crvene kose. Eno je, vidi je, mog mi Emira, je*at ću ti ja danas majčinu..", vikala je Turulja.

Podsjetimo, reporter portala Klix.ba je zadobio povrede zbog čega mu je pomoć ukazana u Domu zdravlja, a bolje nije prošao i snimatelj Al Jazeere koji ga je branio. Njihovo stanje je na svu sreću stabilno, a policija radi na rasvjetljavanju događaja.