{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bivša borkinja Armije RBiH se hvalila nakon napada na reportere: Sve sam ga palijom u glavu

Piše: D. B./Klix.ba
26.7.2018. u 20:29
943
593
Bivša borkinja Armije RBiH se hvalila nakon napada na reportere: Sve sam ga palijom u glavu
943
 
Bivša pripadnica Armije RBiH i pjevačica Esma Turulja danas je tokom demonstracija demobilisanih boraca bila u grupi onih koji su napali repotere portala Klix.ba i TV kuće Al Jazeera Balkans, a nakon toga se hvalila dok ju je nepoznata osoba snimala.
Turulja se divljački ponašala tokom protesta te je fizički nasrnula na reportera portala Klix.ba i snimatelja Al Jazeere, a koristila je i metalnu šipku. Oni očigledno nisu bili jedine njene "mete" jer je hvaleći se korištenjem prostačkih izraza spomenula i jednu ženu.

"Sve sam ga palijom u glavu opalila. Mene ćeš snimati mamu ti j***m...i onu ženu. Kaže 'ja vama pomažem', ma šta mi pomažeš ku*vo, ošišat ću je. Gdje je ona k**va crvene kose. Eno je, vidi je, mog mi Emira, je*at ću ti ja danas majčinu..", vikala je Turulja.

Podsjetimo, reporter portala Klix.ba je zadobio povrede zbog čega mu je pomoć ukazana u Domu zdravlja, a bolje nije prošao i snimatelj Al Jazeere koji ga je branio. Njihovo stanje je na svu sreću stabilno, a policija radi na rasvjetljavanju događaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: