Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko kako je Jasmin, da li se oporavlja, molim samo ozbiljan odgovor. Hvala.
Nedaj se jarane . Obiso Bosnu i na pragu te zgazi. Brzo ozdravljenje
A jel Nisan benzinac ili dizel???
idrzi paciga!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1276111702
@MILOS.BL...polabrnjaj mi surlu \"bre\".
drzi se. bih je uz tebe...
nema nista od suzivota.
pijana i nadrogirana muslimanka.
(od Velike Kifle) \"a i ti nisi imao pametnija posla nego landarati oko ove nakaze od drzave.kakva drzava,takva i setnja,hahah.ja se nadam da ce i ova \"drzava\" imati isti zavrsetak kao tvoja setnja,hahahah zelim ti spor oporavak \" Ovaj \"nakaz\" je zastupajuci u tvoje i ostala pravoslavna imena osnovat. Nisi nesta nebeski pametan, ali su ti zato autogolovi nebeski.....
strasno....kako se ovo moglo desiti ccccc. stvarno ako ne mozes voziti pijana nemoj da sjedas za volan. dok ja nisam naucio da vozim pijan, nisam uopste ulazio u kola kao suvozac a kamo li da sam htjeo da vozim.
dva dobra ubise miLOSA. u prevodu, paksu jedan!
Bosanski FORREST GUMP! Dobronamjerno :)
narkomanska fuksa, na koji nacin je uopste dobila vozacku, vitalni vjerovatno.
Jak vam je i patriota,ako su vam svi patrioti ovako munjeni u glavu,onda moje saucesce