Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vas kompleksase pitam zasto mrzite bicikliste? Mozda zato sto imaju edukaciju i mozak pa voze biciklo koje je skuplje nego vase auto? Mozda sto ne rade na zeljezari pa imaju vise slobodnog vremena? Ne razumijem?
@Avenija ko ti je to slago?
znaci po tebi je plata ista onome ko ima zavrsenu srednju i fakultet npr elektrotehnika ili ekonomija i onome koji je isao u skolu za metalska zanimanja? gdje si to procitao??
Zao mi bicikliste a I vozača, kad se desi ovako nesto, nevazno je ko je kriv
za svaki prekrsaj kod nas se treba oduzimat vozacka...
Vecina vozača su gamad. Ne propuštaju pješake pa ni bicikliste na semaforu, parkiraju na biciklističke staze i trotoare, voze brzo, puštaju seljačku muziku da cijeli kvart sluša, trube za svaku sitnicu, kurche se bijesnim autima, ponašaju se kao da je cesta samo njihova, uzimaju prvenstvo svima, i još mnogo toga. Naravno sad će minusi od takvih nafuranih debila vozača
Šta če sa baciklom na putu sa mo smeta drugijem i tude mu nije mijesto
šta je ovo na ovoj cesti svaki dan neka nesreća
Aaaaa i divlja gamad....
Dobro sam ga opalio, jebi ga prvi je naletio na šajbu.
lik mladji prestizao kolonu, izletio kamion nije se mogao vratiti niti kočiti ode na kontra stranu i na trotuaru pokupi zenu na biciklu, znači na "trotuaru"
Ta ce on vozit beciklo!
Ako ikad u zivotu budem nekoga udario automobilom, onda molim Boga da to bude biciklista jer mi je njih najmanje zao. To bih nekako najlakse mogao podnijeti.
Sad bi ti frajer neki trebao ispasti?
@vvsv Ne bih trebao ispasti frajer, umijes li citati? Koji dio mog komentara navodi na takav zakljucak?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dzaba i onaj radar kad voze ko mahniti, plus slabo osvjetljenje i eto idealnih uslova za pokositi nekoga na cesti..