Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i, evo u komentarima "ljudi" koji se naslađuju tuđoj smrti. "normala", nažalost.....
Eh moja Ragice.. ovakvi se komenti jedva docekaju.. nazalos.. samo ako je drugi... druge vjere.. to im kao daje za pravo.. da pisu svasta... a gdje je ono.. postuj svakog i svacije... nazalost toga nema... :-( Zao mi je sto je doslo do ovoga... teska to neka muka mora biti.. A komente.. hmm zatvorit ce.. aha... kako da ne.. kao i uvijek do sad.. moras moliti.. i opet pitanje hoce li ih zatvoriti.... :-(
@smiling treba da se poštuje ljudski život - svačiji! ali, eto, u ovom ludom društvu svako ima svoj neki ventil preko kojeg se ispuše. sve manje ljudskosti, moja smiling! ne trebaju uopšte biti otvoreni komentari kod članaka u kojima se radi o ljudskim životima tj. smrti. šta se tu uopšte ima komentarisati? kao i kod onih članaka o onim mladićima koji su se utopili. pustili komentare da se gomilaju i onda kao fol zatvorili komentare - totalno neetično! pih!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Živimo u najgorim vremenima u povijesti.Nikad nije bilo ovoliko depresije,ludila,ubistava i samoubistava.Ima li tih bajnih stručnjaka što se goje po kojekakvim državnim institutima da objasne šta se događa i predlože rješenja ?
ljudi masovno pucaju po šavovima, a nemaju nikakvog balansa. otuđili su se od sopstvene i eksterne prirode. utočišta (izgleda) nema!
@katonix2 Ne bih se slozio da su ovo najgora vremena...mislim da su ovo najbolja vremena u ljudskoj civilizaciji... Recimo na nasem kontinentu niko ne umire od gladi i zedji, zdravstvena zastita nikad bolja, uslovi za zivot nikad nisu bili bolji, nema ratova, slobodno hodas... Eh jedino sto smo mi prije 30 godina zivjeli u uredjenijem sistemu...al to je vec do nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ih kod mene komsija ubio prvo sebe pa zenu... svasta se desava
Tuga:(
srpska posla
I dalje tvrdim da narod ima previše ilegalnog oružja i da se na tom planu definitivno mora ozbiljno poraditi od strane nadležnih službi. Oružje daje osjećaj lažne sigurnosti i u pravilu od njega stradavaju nevini, djeca, žene i ljudi.
Da vam je lahka zemlja..
Da nije ovo brat od Milenka Lakica-Lakija ohladio staru pa sebe?
Opet prenijelo lakija
Mozda mu je ovo brat, Miodrag L.
Odosmo mi svi polako u 3PM.
Svaka rijec je suvisna.
Kolika budala moras biti da ruku na sopstvenu mamu dignes?!
zalosno, nek pocivaju u miru
amerikanci su to najbolje nazvali, ovo stanje uma od 10-15 sekundi - "black out"...
ukinite komentare
Koliko psihopata na klixu....a mozda i klix snosi deo odgovornosti...a sve zbog love...
:-( Koliko psihicki nestabilan moras biti, da uradis ovako nesto...i sto te na to moze natjerati... uhh tuga bgm....