Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su to baksuzi,cuj za 10 min.
Bosnjaci i njihova posla
Cazin u posljednje vrijeme prati trendove velikih svetskih metropola..
Vracaj tablu u Krajinu na vlastitu odgovornost..
nadam se da im je policija izmjenila licni opis od batina
bravo za policiju
Ako su poznati od ranije policiji i skloni izvršenju krivičnih djela treba da vec imaju obezbjeđen smještaj u Zenici . Jel treba nekog da ubiju da bi sud reagovao ?
Junkie generacija, garant jos u audiju "jaje"
ahahahahahahahahah prejako, gdje rastu ovakvi imbecili?
Cesce Krajina u Crnoj hronici nego evropski supci u BiH.
Ma da Govnazde Prdazde vam je omiljeno. Nabolje bi bilo da se odvojimo od BiH i pripojimo Hrvatskoj kad nas ne cijenite.
Ne daj Boze da Krajina ima stanovnika kao Sarajevo, ne bi im ni CSI forenzicari stali u kraj pa ti ludjaci se svaki dan kolju Boze me sacuvaj daleko im lijepa kuca
Ma da Govnazde Prdazde vam ja omiljeno.
Sreca jè prava pa ovako glup i gluplji ne povrijedise nekoga
@SkinheadSA sreca pa su pametniji od cijelog esdea
@SkinheadSA Ma da Govnazde Prdazde vam je omiljeno. Nabolje bi bilo da se odvojimo od BiH i pripojimo Hrvatskoj kad nas ne cijenite.
Dobro su!