Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A znaci policija zataskava u kakvom je stanju bio... iz kojeg razloga. Da je sve uredu ne bi bilo potrebe ????
@mehoos vjerovatno dobro pijan i ko zna sta jos se vuklo.
@mehoos Imas li pametnijeg posla nego da se bavis poslom policije ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je neko divljo, majku mu njegovu ...m, a ako je slucajno sve brz oporavak svima
Kočio sa papučicom za dodavanje gasa...
ova astra u svojoj traci a a7 preskočio i ostrvo i tri jarbola rasvjetu i alkotest
Bolan pjan lik bio,znam ja fudbalera koji se hrane djus vodkom I nargilom
Brz oporavak svima bitno je da niko nije smrtno stradao I svim hejterima na znanje. Za sam udes kriv je vozač astre jer je neprateći saobraćaj skrenuo u lijevu traku. Darko je zasigurno vozio brže ali je bez kočenja, kako nebi bočno udario u astru i kako ne bi došlo do katastrofe, naglo namotao lijevo i zbog kiše izgubio kontrolu nad vozilom. Znači čovjek je reagovao ČOJSKI, mnogi bi u ovakvoj situaciji zakočili i napravili katastrofu.
@atheos Fala Bogu niko nije smrtno stradao a to se lahko moglo desiti e to bi bila katastrofa. Vozač Astre se nepropisno prestrojio i lijevu traku ugrozivši auto (Audi) koje se kretalo u toj traci. Vozač Audija Darko je sigurno vozio brže ali da je Darko kočio i ostao u toj traci tad bi bila KATASTROFA. Ponavljam "Reagovao je ČOJSKI jer je smotao i slupao auto i time igrozio sebe, da ne bude Katastrofa u Astri. Hejteri naprijed
OVAJ RETARD TODOROVIC JE SIGURNO DINAMICNO VOZIO PA SE OVAKO SKRHAO U BANDERU
zasto nikada ne pise, ko je tu koga , a ne samo opcenito,nesreća se desila ....
Znaci vozio šeset
Prije par dana je na istoj lokaciji nastradao pješak :(
seljacic izaso na magistralu i nagazio, nek se skrho ko ga jeeeebeeeeee
Profesionalac Reprezentativac Futbaler a u 23:00 se vozika umijesto da odmara i trenira to se lomi po kafanama pa onda se lome stubovi po pumpama. Niko nije analizu krvi izvrsio garant je pod nekim opijatom bio. Sreca nije nikog ubio od pijesaka. Aferim Mladicu sad si poznat ko NESCAR šofer
P. S ima snimak s nadzornih kamera pumpe da vidimo kako je to bilo.
Brz oporavak
Ko ga jebe trebo je crknut; jer ce isto tako ubiti nekog drugog.
ovoliko stete napravit samo moze pijan ili drogiran..da je otac moj u pitanju crkni .ebo te svi oni koji te podrzavaju..znas li koliko si mogu ubiti neduznih..
Kaze oborio 5 semafora, 15 ulicnih rasvjeta, tri stambena objekata i smrko bijelu crtu na kolovozu.
kako ga stite.sigurno je mrtav pjan bio