Brz oporavak svima bitno je da niko nije smrtno stradao I svim hejterima na znanje. Za sam udes kriv je vozač astre jer je neprateći saobraćaj skrenuo u lijevu traku. Darko je zasigurno vozio brže ali je bez kočenja, kako nebi bočno udario u astru i kako ne bi došlo do katastrofe, naglo namotao lijevo i zbog kiše izgubio kontrolu nad vozilom. Znači čovjek je reagovao ČOJSKI, mnogi bi u ovakvoj situaciji zakočili i napravili katastrofu.
@habibbibersbb, mnogi bi vozili u skladu sa ogranicenjem brzine i vremenskim uslovima pa bi zakocili i ne bi se nista desilo, ali Darku je ispod nivoa da sa ovakvom makinom vozi 50km/h pa je vozio duplo brze i onda nije mogao kociti jer bi se desila katastrofa (kao da se ovako nije desila, jel')
@atheos Fala Bogu niko nije smrtno stradao a to se lahko moglo desiti e to bi bila katastrofa. Vozač Astre se nepropisno prestrojio i lijevu traku ugrozivši auto (Audi) koje se kretalo u toj traci. Vozač Audija Darko je sigurno vozio brže ali da je Darko kočio i ostao u toj traci tad bi bila KATASTROFA. Ponavljam "Reagovao je ČOJSKI jer je smotao i slupao auto i time igrozio sebe, da ne bude Katastrofa u Astri. Hejteri naprijed
Prikaži sve komentare (66)