Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojim se da ce ovog biti sve vise i vise, em se izmedju sebe pobise em ih i nas narod ne tolerise (sa razlogom)
Malo, malo - mrtav migrant na Ilidži.
čitam na avazu da je migrant ruke bile vezane iza leđa. nostalgija od 90a! uskoro ćemo pronaći masovnu grobnicu za migrante. kako je ovaj kraj pun zla zastrašujuće je!
deportivat narkomane u svoje zemlje
@PJMesnicaDzulza Čak i naši momci kupuju gudru od njih! 100% istina!!! Hvala SDA, hvala Islamska Zajednice BiH!!!
Treba pocet iskljucivat komentare na ovakve vijesti. Mozete biti protiv njihovog dolaska ovamo i ponasanja u BiH, ali da se neko raduje ili opravdava ubistvo migranata je van svake pameti. Ne tolerisem ih bas ni ja, al zalite se vlastima sto ne reaguju na trpanje migranata iz Srbije i ilegalno izbacivanje iz Hrvatske i medjunarodnim organizacijama sto ne rade svoj posao za koji su zaduzeni i placeni. Opravdavat ovo ili nalazit "validne" razloge je krajnje bolesno.
Policija sumnja !? Nema nikakvih razlika između njih i nas.... 😂😂
I ja sumnjam...vjerovatno je neko drugi...
Jesi li stvarno toliko retardiran !
Zasto se ne pise o sinocnjem ubistvu imigranta na Pofalicima o sukobu izmedju tih bandita koji je zavrsio izbadanjem jednog imigranta to se dogodilo sinoc u ponoc na glavnoj ulici na Pofalicima 4 na jednog les mrtav lezi na trotoaru jedan mu prilazi i udara tog sto lezi uzima mrtvu glavu i sutira je nogom fuj oni nisu ljudi
Jok Niški specijalac(ganci).
Prošli put je policija sumnjala na samoubistvo,kad gle čuda bilo ubistvo i bačen leš na prugu.Dakle policija treba da provjeri i utvrdi činjenice a ne da na prvu sumnja.
Ja i ?
A prekljuce u Cazinu isto nadjen migrant mrtav. I svi izbjegvaju reci neugodnu istinu da je migrant u Cazinu umro od gladi. Hrane ima, kamp ima, ali Vlada USK brani IOM-u da pruzi hranu onima van kampa. Naravno da krajisnici "velikog srca" ne zele cuti da je migrant umro od gladi pored benziske stanice u Trzcu, opstina Cazin.