Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalisti čekaju da se beskucnik izjasni koje je pripadnosti .....
Nacisti su unaprijed znali ko je izazvao pozar:))))
@Vlahobran91 ...bgm, nešto mnogo tih "normalnih ljudi" ođe...btw, oduvijek sam tu tzv. "ljubav prema svom narodu" smatrao vrhunskim odsustvom razuma i činjeničnog pogleda na stvarnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Jedan lokalni beskucnik iz Zenice dolazio u kafanu gdje sam radio ko konobar. Kaze mi lik da ide zimi i obije crkvu da ga policija privede 24 h da se ne smrzne, al popu dosadilo zvat muriju, pa je ovaj morao kasnije u dzamije da upada da ga privedu.
drina....sta rece Vucic ko je pobio srpske djecake u Peci 1998 da okrivi albance ???
@buhtla iskreno potcenio sam bosnje...mislio sam da ce biti uhapsen neki maloletnik ili pak kakav mentalni bolesnik kad ono..prc..beskucnik..postajete veoma kreativni, svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a samo nekim slučajem, nekim .... da nije neko oborio svijeću, ili ostavio opušak, jer je u petak bio pravi dernek u vrtu crkve, i narodna muzika se svirala uživo, i narodne pjesme su se pjevale, i opijalo se .... pravo krišćanski. :)
Beskućnik jer su mu srpske horde sa JNA naoružanjem srušile kuću i uništile život kao i 200.000 muslimana u BiH dok su stvarale krvavu Genocidnu tvorevinu zla u okupiranom dijelu Države Bosne i Hercegovine.
Kod nas nema ono 'istraga u tijeku'.Odmah se nadje pocinitelj.Svaka cast na moralnom nivou i svjesti kod policije.
Predreferendumsko muslimanski plaćenik
Joj cuj beskucnik... Vi ste nasli zrtveno jagnje samo da se strasti malo smire, a tamo neki majmun sto je zapalio sada sjedi u kuci i smije se..
Kako znaš !!!??? Da se možda ti ne smiješ..., kod kuće i sjediš...???
Za 15 godina se dogorilo preko 40 incidenata i niko nikad nije otkriven, sad kao nadju beskucnika... Smijesni ste svi po redu A ja ako budem palio, sigurno necu crkvu, mogu jedino onu raketu na kojoj zavijaju @Antonius
Kako saznajem iz pouzdanih izvora, covjek je ateista, ime ga ne svrstava niti u jedno od vodecih krda u BiH. Sta sad da se radi, ima'l neko pametno rjesenje, kako cemo dalje s mrznjom mi-vi-oni i te stvari? Ili vam je mozda bilo dovoljno ovo sto ste danas ovdje izasrali?
"Ko je zapalio žito" ????
Ocekujem da onaj krmak Dacic uputi izvinjenje gradjanima Sarajeva i Bosnjacima! Mamu li mu fastiticku .ebem
Cim se Izmetbegovic izvine oma ce I Dacic.Vjeruj mi porukamo se povazdan.Mal ne zaboravih,reko mi je da ti je majka propala,ne zemo se vise zegat pa posalji seku.Eto,ljubim te...
Vidim na huškačkim tekstovima komentari nisu isključeni. Klix naginješ se opasno nevalja vam to
Da su kakvi popovi pustili bi ga u crkvu da prespava a ne da lozi vatru kraj crkve.
kakve veze što je beskučnik on je terorist i tačka
@commiemarshhal Jebo ti Dr.Nele i Dr.Rašo mengele mater a da je Sarajevo kasaba baš si kreten gistrobančo sa balvana.
@commiemarshhal Ne laži keru ti i ne znaš gdje je Soukbunar a po komentarima ti imaš dečka vlaše pogano.
Kakav ba beskucnik? Konjinu udarati toljagom po ledjima dok ne kaze ko ga je poslao.
zatvor za ovu budalu ma ko bio.......hebem mu mater što nije otišao0 na krov bosmala i samoubio se