Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Insan iz čestite begovske, bistriče porodice. Akademski milje, kriminalisti po praksi, ne po diplomi, jer, kako vele, u svijetu se više cijeni praksa, nego papir. Naime, otac Izudin, poznat je po svojoj vještini iznude, pranja i raznoraznih drugih ranji vezanih za novac. Brat Tomislav, poznat po vještini pucnja u glavu osobama koje se nisu u stanju braniti i evo, mali Benjo, poznat po vještini pljačkanja benzinskih i paljenja automobila.
ovi su za misomora samo
Sjecam se pred rat , bila su dvojica brace slicni ovim Spahovicima. Ono kao zestoki momci, kada su slozili frku kako ce oni ratovati.Ja sam mislio ni kamen na kamen nece ostati posle njih dvojice. Prve barikade, momci su ufatili razgulitis u Minhensku brigadu.(pravac Njemacka)
@Tiberiuss Pa to je odlika pametnih, sta su trebali ginuti za ideale drugih, da ginu za bogacenje izmetbegovica? Ljudi su ocito imali mozga...
PRAVADA ZA BENJAMINA
losu je rutu izabro
Steta sto su ih uhapsili. Bolje da su ih pustili jos par dana da vidimo sta ce se jos desit. Spanska sapunica!
I tebe i onu Leis ,treba brate zaposliti negdje na salteru da radite
Cim ti odma pade ti si samo za rijalitija,,,,,
Ja sam svoje odrobijo vidio da se neisplativo a vi kako hoćete😘😘😘
MMA borac hahahaha
divlji steroidi ozbiljno oštećuju mozak, naravno, onima koji ga imaju...ovaj ima ogroman prostor gdje je trebao bit' mozak...
Mektiću jel i ovoga vrbovala SOA?
Pa kaže " Zapali auto mojjeeee nemisli na nju, dosta je prašine na mom Roveruuuuu, zapali jer ne mogu ovako više ja, ti imaš Porše a ja roveraaaa.
pa zar jos nisu obješeni ili eutanizirani hebo ih bake šta radi SDA. Dabogda pocrkali svi
DAJTE MJESECNO TRANSU omaru mehmedbasicu..PA COVJEK VODI SVE PREDMETE.....
Ma ko je diro tako fina i čestita omladinca? E mangupe,tabadžijo i šarmeru,lomitelju srdašaca nevinih(ali samo ispod pazuha) Sarajevskih isto tako čestitih djevojčica,šta bi to? Brani se uhljup i šljam šutnjom,pa kako bi drugačije kad je nepismen i ne zna progovoriti ko insan.
Vidi mu glave seljacke, primitivne. Samo metak u čelo.
Babo mu je dousnik i informator ... Izvuce se kopile garavo ☝️