Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeme vam se zatrlo Spahovici. Amin.
Tretirati ga isto kao i Sanjina Sefica !!!
zar nije običaj ono pritisnut glavu prema podu tokom sprovođenja? il to sam za buraniju važi?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
problem ovoga društva jeste što kriminalci,šverceri automobilima,oružjem ,drogom voze bijesna auta ,kupuju poslovne prostore,apartmane ,stanove, vodaju napundrane fufice,žive kao lordovi i postaju uzori nasoj dijeci.Sa njima se druže i policajci ,koji u njima vide heroje i uzore.Niko ne smije da pita odakle im je sve to a da dana staža nemaju.Takvih ima nadesetine u svakom gradu ,a u Sarajevo pogotovo.
Kakav kretino, obična mješina puna balege!
Iznudinov mezimac..
Pa pogledajte na FB profilu njegovom objave i sve će vam biti jasno. Bojim se da je ovo lice neuračunljivo kao i mnogi drugi u Sarajevu. Žao mi je u da živim u tako lijepom gradu sa moralnim dnom od ljudi, pojedinaca koji Sarajevo uništiše.
Strijeljat livadice i doslje prvo starog kenjca Izu a onda mu sinove kockaste
Oko,Izo je.....
😂😂😂😂😂
Gasi-Iznudin razgovor u vezi Delalica..
Benjamin Ajnstajn Spahovic ! Je li, jel imate neke masine za proizvodnju ovih debila, svi su ko jedan...? Ono, da nije do poze, do brlje, ili nesto trece... A da probate doggy?
Svi su oni sirokih ramena a muda malenih. Seljoberi koji su se slegli u Sarajevo i glume silu fuj fuj fuj SRAMOTA
“Nisam ja Alami udario dječaka, on je mene Kible mi” velika rečenica velikih muslimana poštenih!
streljat!
Samo krvnu osvetu uvesti i to je to. A policija nek se drzi saobracajnih kontrola kad treba uzeti cvaju nemoze niko snjima!
Kako je ovaj debil samo bahat! Jeb* li te golubovic
Samo da djecak bude dobro 😩Ovim pomoci nema
Jadan djecak, nadam se da ce sto brze se oporaviti. A vozac, nevazno ko je, mislim da niko ne izadje iz kuce misleci da ce nekoga zgaziti. Iako divlja mozak mladih cesto nije dovoljno razvijen da sve posledice anticipira. Pogotovo ako je neko manjeg iq i eq. Zato pricajmo svojoj djeci kako je opasno biti nesvjestan iza volana. Pa cak i kada sve radis kako treba nesreca se moze desiti. I vjerujem da niko ne ostaje ravnodusan kada nekog zgazi. Valja to nositi na dusi
Kada sjedaš za volan uvijek imaš u glavi da možeš udariti i biti udaren. Kada parkiraš, izađeš i hoćeš preko pješačkog jer svi smo pješaci kad izađemo iz kola, imaš u glavi da možeš biti pregažen. Zato postoje pravila koja poštujemo kao vozači i pješaci da bi šanse za kakvo zlo bile minimalne a ako se jbg desi posljedice što lakše. Onaj ko leti 200 na sat kroz grad taj izlazi iz kuće sa kur*oboljom što će nekoga zgaziti.
Po glavuši se vidi da je debil . Ovo je neandertalac i nikada evoluirati neće , nije ovo za čaršije
Koliko ljudi ima koji su "već odranije poznati policiji"?