Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ubijajmo sami sebe, glupi Bošnjaci... Ubijajmo kada nas drugi nisu dokrajčili sami ćemo sebe, ko kad smo nakaradan narod..
Ti "izolirani slučajevi" će nas dokrajčiti jer ih ima više nego ovih "neizolovanih"... Dosta ste nas vi ubijali i izdavali, pa evo nas još uvijek tu. A izolirani slučajevi u našim redovima će nas izolirati i uništiti kada niste vi.....
Kiksi haj na kafu na Halipašino! Neću te "zbost" čakijom, Alije mi!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I na licu mjesta se uvijek nađe netko kome je bitnije "prvi imat sliku na mobitelu" nego pomoći ozlijeđenom čovjeku .... Dokle dogurasmo mili Bože . . . Najgore je što još nismo dodirnuli dno ... ? ? ?
Slikaj jarane, tko ti brani ...??? Samo pitam se što ćeš reči ako nekad , ne dao Bog, sam budeš u situaciji da ti treba pomoć a netko jednostavno izvadi mobitel i - slika te . . .
"Doslo je do upotrebe noza" noz je predmet koji se svakodnevno upotrebljava. Napisite da je u sukobu doslo do upotrebe noza. Clanak lafo neki a ne znas ni sta ni kako se desilo. Klix svaka vam cast!
mozda je liku licio na vucica.
Opet Srbi napadaju ljude na bascarsiji kao i sto su onoga jadnog muslimanskog svata ubili
gledam glupe bosnje i mars mira i da se zaboravi i da se ne zaboravi sve je to davno zaboravljeno sjete se samo kad ih ovako neko napomene novine ili neka stranica i onda se svi uzdignu da se slikaju da daju izjave itd onda da pokradu pare i razne donacije od sponzora a sutra ce da uziva u cecinoj muzici i sve ce zaboravit vecina isto tako misli i ovdje koji citaju ali tesko je priznat svi kao hoce da budu dobri pa zale a znaju da je sve to istina pogledaj ovi boraca sa zastavama kad pocne rat nijednog nece bit da ostane ovdje svi ce se razbjezat tu su onda razni strani predstavnici angela merkel i slicne kao i oni zale ma ne zali niko sve je u parama lako je angel ima platu 60000km za te pare ja cu zalit koga hoces samo rat moze da nas spasi
zato i pisem sto su sad npr evo ovi kreteni hrabri http://www.klix.ba/vijesti/bih/hrabri-biciklisti-predjeni-kilometri-samo-su-dio-napora-i-muke-srebrenicana/150710128 on hrabar sto je vozio biciklo a u ratu kad pocne novi nece ga bit nigdje ni njeg ni hrabrosti
Zedni krvi
To je samo instalacija za bascarsijske noci!
jel srbin izboden
ne, mislim da je neki podivljali srbin u pitanju, pa dobio protiv bjesnila
Kreteni.
ovo kao i u Grac-u