Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista mi nije jasno: 1. Uzeo pazar, pa otisao kuci, 2. U 21:20 napusta porodicnu kucu zajedno sa novcem. Gdje si krenuo s parama u to doba, kada su sve banke zatvorene, da ih zakopas na sigurno mozda? 3. Valjda imate sef u Bingu pa ga tamo drzite do ponedjelka, pa ga onda lijepo predate zastitarima neka ga oni nose u banku.
Sto bi jednostavno, kad moze komplikovano.
to oni tako rade da zbune lopove
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Policija ne traga ni za kim,policija lupa kazne za pogresno parkiranje,to im je maximum
Ovo je prica za laku noc...hahahah
Hahahaha, a pogledjte oglas u desno, neki frajer trazi 2.400KM za Jettu iz -89:e, hahahahahahaha, pa da je proglasena narodnim herojom nebi vrijedila 2.400 ??, ovaj stvarno vjeruje u lutriju i bingo.
SEjo murat a kako bi on dobio tal da JE URADIO KAO STO TI KAZES::
udri kapitalistu.. udriiiiiiiiiiiii
klasicna sacekusa , prodali mu ciglu :D
Dnevni pazar 50 000 ma puno je to za jedan dan u banovicima ,brat bratu !
vikedn covjece, vikend!!!
Istina je nesto drugacija. Pogledajte: http://j.gs/3INA
ovo je jedino rjesenje u BiH gledam svoje roditelje i druge ljude kako se posteno muce ovako za 10 sekundi imas 50 000.
Ma nije, mala je to para da za nju budes lopov i obiljezen citav zivot. Vjeruj mi. 5 000 000 to se krade i makar imas zasto da budes lopov. Sta su ovi ukrali 50.000 a koliko ih je, kad podijele dodje im tacno po 12.775, 38 KM. Za to biti lopov? Hahah salim se, mislice ko da znam ko su i sta su posto sam tacnu cifru napisao koliko im dodje para. :D
hahah :D Al ako uzmes da ljudi rade za 400 km mjesecno,50 000 nije u opste lose :D.
niko nije ozbiljno ozlijeđen-to je najvažnije
Jel' poslovodja onaj brkica?
Je li Bingo cuo za zastitarske firme koje nose pazar u banku? Dati jednoj osobi da nosi toliku lovu sam i po noci kuci i dalje, je osuditi tu osobu da u najboljem slucaju bude bijen, a mozda i mrtav. Gdje je zakon koji stiti ovakve od stednje "gazdi"?
Eno zakona, otvara farmu pilica u Zivinicama. Mjere stednje. Para na paru. Koliko su samo ustedili upravo ovakvom praksom i drugim slicnim praksama koje zanemaruju zdravlje i dobrobit radnika i potrosaca? Puta broj Bingo ispostava. Puta broj godina postojanja. Dovoljno da se otvori farma pilica, kao sto je vidljivo iz prilozenog.
lopovi ruke vam se osušile
nešto tu ne štima. Nosio pazar kući pa krenuo... gdje? A i kada uhvate "počinioce", a najvjerojatnije je i sam poslovođa umješan, biće da su poznati policiji od ranije i pušteni na slobodu u roku od 24 sata... apsurd!
pa na isti nacin na koji se u mahali opljackaju za jednu noc dvije kuce i to one najbogatnije ciji su vlasnici otisli na vikend. Dojava i dogovor.
e to ima logike... :-)
ja nista ne kontam...mozda poslije jedne kafice shvatim sta je zapravo planirao s tim novcem u 21:20...cudno bogme, cudnoo
Najbolji posao u Bosni :D:D!!