Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast jarane
Zamislite da vama nestane 200 KM sa kartice, na kojoj primate platu? Da li bi onda govorili svaka cast? Lopovluk je lopovluk, pa preko kompjutera, ili ne.
svaka mu cast ja mu se divim
nije on nikakav intelektualac...uz malo surfanja dobijes sve na dlanu za provalu cega god hoces..izmisljeno i uradjeno je to davno..covjek samo prepisuje :)
bravo jarane, trebo si jos
za ovog gore sto je rekao zamislite da vam neko uzme pare od plate sa kartice: jarane moj kakva crna plata, imo sam ja jednom karticu.
A JA KONTO VICEVI O MIHAJLU I MARKU KAD ONO O MUJI I SULJI STO LI !!!
Dokaz njegovih prevara :) http://adf.ly/7eLt9
nije on nikakav haker, vec obicni internet prevarant.
svaka njemu cast!
script kiddie... LOL
Majku vam je.b.e.m! Objavite moj komentar!
Ubice, silovatelji, narko dileri, otimaci itd
ponosim se sto imamo tako pametnu omladinu....jeeeeaaa!
@ bvb....hahahahaha placeeeeeem,hahahahaah...vr\' komentar
et sto ti je genocidas potomak Turaka srbin...umjesto posla,igrica on kriminal:D Al haj to,kako c.igance nije svjestno,da ce na kraju popusit?Sto ti je pogana krv,je.bate..
jado jadni, nemoj se javljati. Bem ti internet..