Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima i kontra priča, istinita....moj drug karindzo jednu u Čitluku-vlasnica neke firme..za godinu je odradio oko 30 milja, foliro da se zove Josip sve dok pri jednom pušenju nije provalila da je obrezan...ali ni to nije sve,još po zadnjem susretu povukao gepek parfema iz njene radnje vrijednosti oko pet milja..eno ga sad karinza neku starku iz banke, šatro da je zeni...sve dok ima para...raja se snalaze !!!
@jel a koji ces ti k.. na ovom portalu. Eeeejjjj, papak, ovo je \"sarajevo-x\", razguli gore u sumu, tamo vam i jeste mjesto. A gdje ces ti jadan, reci nekome da je pogan, a traaaagggg vam smrdi za vama. Fuj
@ jel - e prvi put da vidim da ima i kretena koji se bogu zahvaljuju sto su srbi, hahahahahahahahahaha
oo kako neko moze biti tako glup
Pun ku*ac levata u BiH ima
ko ga j...kad je retardiran....dali bi im ja......e glupane jedan al\" sve za p......sretno ti sada..:D
Vise je muskaraca koji prevare zene,ali one ne prijave jer im zaprijete da ce ih ubiti ako prijave.Bilo bi dobro da oni sa onog radia prijave svog radnog kolegu jer je jako veliki broj zena i djevojaka prevario,i navukao.
jel bolje da te zovu genocidni zato jer si pogan spatanski potuko, pa im to sluzi ko jedino opravdanje, ili da te zovu pogani, jer te tako zovu po cijelom svijetu? Boze hvala ti sto sam Srbin.
Ko da joj se ne svidja obrezani ;)
Capi je čudo...
Dao bih im ja tuki za hou
Banjalučanke su uvijek bile najveće lafice u BiH, a i šire, ove dvije drolje su garant šljegotine pristigle nakon uspostavljanja Genocidije.
znao sam jednu gordanu iz sarajeva htjela se udati ali je prije toga stalno pricala treba joj posudba para da neke racune poplaca da udje u brak cista tako da ono... znam da mi je amidza pricao jer ju je on htio zeniti moguce da je to ta.Sreca da joj nije dao nista para.... sad bi i on jecao za njom... da je mene presla nasao bi je na kraj svijeta i dobro po ledjima buzodovanom protamburo...