Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, jesu papci, braćo draga..hahahahahaaaa...oružana pljačka, zbog siće....
e joj, za 3.000 - 4.000 KM se ne isplati upaliti helikopter
I jos su momci zapali auto...koliko se i njima isplatilo je pitanje, nemoze covek vise ni posteno da ukrade a da nije politicar.
bice mozda svakom za steku, po fantu i male cevape
cuj zvanicno izmedju 3 i 4 to nece da im kazu nego da moraju sami da broje otislo je tu puno vise love dok je trajalo 10 min
Majko draga,cijeli manji entitet digli na noge za 4 milje KM,pa ovo nema nigdje
šta ima da su zbog 3-4 karte poslali helikopter
Zafalilo im za mora
fol 3, 4 hiljade a zapalili passata, helikopter organizovan.... ma koga vi lazete .... BLAGO NJIMA ... CIFRU SU ONI POTKACILI OPASNU !!1
Ma te debile treba zapaliti benzinom kod onog "krivog" sata u centru BanjaLuke, da bude za primjer ostalim "mangupima" da to I ne pomisle uraditi!
na divljem zapadu stanje normalno izgleda
vise su stete napravili, pljackasa i govana