Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morali su ih pustit, jer da ostadoše još malo u pritvoru opade im procent vlage i propade im ljetina .... Brižno je ovo naše sudstvo i tužiteljstvo , svaka im čast .... ! ! !
Ubiše malo poduzetništvo!!! puuuuj
Mi u Bosanskoj Gradisci nemamo krize sa marihuanom, kod nas je ravnica, mocvarno podrucje duz rijeke Save, ove godine je stvarno rodilo ima za sviju neznam cemu ta tehnologija. I onako nabrajaju ventilatore,produzne kablove ko dokaze neke a nidje marihuane. Vazu ti korjen i busen zemlje pod marihuanu. Gluposti. Rugsak na ledja i setnja savskim nasipom i beri da imas za zime. Kad svi zaspu u kuci,snijeg pada napolju a ti kraj sporeta djoju prikalio a vrata na sporetu otvoris :) Ebiga svakom svoj merak
Tacno te razumijem
U njeg je mati znala da se on drogira
interesantno je da se u svakom clanku o osobama privedenim zbog (krijumcarenja/proizvodnje droge, kradje, razbojnistva, pokusaja ubistva, kriminalnog udruzivanja, reketiranja, ..) uvijek mozemo naci recenicu: """....nakon čega su pušteni na slobodu" :) :) :)
hoće oni nama puštati da gledamo Breaking Bad