Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda kontao ako se ispred crkve obisi da ce u raj :O
Uzas. Boze, sta je natjeralo tog covjeka na takav cin i to jos na ulazu u crkvu. Tuzno.
Ne mogu da vjerujem kakve komentare citam, pa i to je covjek, imao je dusu, ona najgora bol i neimastina te dovede do ovog cina, da bi se klixovci zajebavali i lijecili komplekse nacionalnosti jer se desilo u Banja Luci. Nikad ne znate sta vas ocekuje sutra. Pitam se hoce li ikada završiti srpsko bosnjacki rat. Jedna zemlja u sukobima i pitate se zasto mladi bježe -.-"
SRBE NA VRBE
nisi trebo brate.. da si samo pričeko do večeras i vidio kako Portugal dere Hrvati, život bi ti odmah bio ljepši... šteta
PORUKA ZA SAMOUBICE: Sicid treba izbjegavati. Ali ako baš neko ovo hoće da uradi treba to da uradi na način od kojeg će oni poslije njega imati koristi. Trebao je barem napisati oproštajno pismo i papir zakačiti na sebe, pa se tek onda objesiti da i mi ostali nešto naučimo, posavjetujemo se i izvučemo pouke.
Ti bi možda i da ti nešto otpjeva, samoubica?
Au Miileee...
Allah mu rahmetille.