Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vise sam ja danas naplatio listic u kladionici
Srpski teroriza, terora, srpske bande kriminalaca i mafijasa........od kud srbima genocidasima i siledzijama OVOLIKO oruzje........gdje je SIPA i STA RADI SIPA u genocidnoj REICH srpskoj etnicki cistoj teritoriji.?????
mozes ti svrbo hah-u lizati stafetu i flautu a moze i frulu...kako vama svrbima isina kad pukne vi dobijete ne samo hemoroide na bulji vec i hemorodie u ustima.. Hah je samo napisao puku istinu o LOPOVU i monstrumu svrbiji.!
mozes ti svrbo hah-u lizati stafetu i flautu a moze i frulu...kako vama svrbima isina kad pukne vi dobijete ne samo hemoroide na bulji vec i hemorodie u ustima.. Huh je samo napisao puku istinu o LOPOVU i monstrumu svrbiji.!
Srpski terorizam i terora.!!!!! U genocidnoj tvorevini srba kad se beba rodi oni umjesto cucle stavljaju kalasnjikov u usta.!!!!
zeljo-sarajevo 1:0
200 KM ? hahahaha ... lakse je bilo pemziju ukrasti nekoj neni ili djedu... xD
Prodajem karte za utakmicu, 40KM! 062169500 portugal-bih
Moroni, ovdje se desila pljačka i ovaj članak donosi informaciju o tome. O čemu vi pišete, majmuni (jedni) ?
haj ziv bio procitaj jos jednom sta si to gore svasta napiso; jel se to cugnulo loma za bajram, a sjedilo pored nakog polupismenog hodjice sto jos neukijim od sebe siri ove rekacijonarne suplje price i teorije zavjere o zlom komunizmu, jelde? e heto, nema ti vise srba ovjde, \'\'Centrala\'\' ti je u sarajevu, a ziguju te i levate za pare tvoja sabraca po vjeri, sishla iz neke pustinje da nam spasu nasu lijepu Bosnu od zli insana. blago nama sto su nas spasili. a mozda si i ti taki neki vrli spasilac.
Vlaska posla! Tako su oni pod krinkom i ublehom \"bratstva i jedinstva\" krali i u miru izrobljavali nasu lijepu Bosnu! Ko ne vjeruje, evo primjer: 8 od 9 rudnika u bivšoj drzavi su bili u Bosni, jedan u Srbiji (najmanji btw), i gdje mislite da je bila \"centrala\" gdje su sve pare tekle!? BEOGRAD! I onda kaze: \"mi smo spriječili nastanak velike srbije!\", ama ti si vec zivjeo 50god. u toj tvorevini samo sto se nije tako zvala! Ne shvatam narod koji se digao na bukvalno preimenovanje vec postojece \"velike srbije\" a nije na ovo gore navedeno, tj. da se sve ulagalo u beograd i dijelom zagreb! Dokaz? autoput beograd-zagreb a istovremeno do OLIMPIJSKOG GRADA SARAJEVA IDEŠ \"MALO BOLJIM\" MAKADAMOM! PS. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! SMRT FAŠIZMU, TAKI KOMUNIZMU!
mogao si napisat za koju utakmicu
Antonijo Banderash zvani Zoro iz Banja lUke
Lopovi iz Sumadije 100%
Prodajem karte za utakmicu, 40KM! 062169500