Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite PRVI je pušten Almir Merdanović, a ostale će pustiti za koji dan...
Jesu kontaktirali Omara? Sve je u Njegovim rukama...
SUTRA SU NA SLOBODI
ovaj izgleda kao demon
Zalosno na sta je Balkan spao...Nekadasnja sigurna Jugoslavija pretvorila se u opasni divlji Balkan! -_____-
FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A koliko su puta opljackali konzum u pejtonu, bruka i sramota, ljudi na bolovanju, istraumirani. Fuj !!
nešto nisam nikada puno zalalio po Ilidži i realno ne znam ko su "zestoki momci" kod nas prosto jer me ne zanima ali jeli fakat uspjela naša policija ufatiti nekog od vecih idiota koja maltretira raju ?
Ako vjerovat Avazu troje je vec pusteno a troje je u bjekstvu :)
Znao bih ja kako sa ovakvim.
prangijom po sred ćohre...
Joj kako strasno izgleda ovaj na slici, iako je ilustracija ne bi ga bilo fino sresti. A ovi lopovi, hmmm ako imaju koga od familije u drzavnim institucijama nema potrebe da brinu, ovo je drzava za lopove a ne za postenu raju.
bas tako Smajlis...
Ako si posten dobro se drzi, ne daj boze kakav manji prekrsaj napraviti mogao bi pozadugo u zatvoru zaglaviti. Ma sve naopako. Pa kako si ti Mladi, ziv, zdrav.....?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek je mir s vama.