Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve se vraca sve se placa...smijali su se kad je skoro bio pozar na Bascarsiji
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Bascarsija gorila???? I need to get out more :( Koji dio Bascarsije?
@ORTODOX, kamo srece da seselj dodje i da pobjedi na izborima, ustvari on ne moze ni kandidovati se, ali da hoce bar njegovi istomisljenici pobjediti na izborima, to bi ubrzalo proglasenju nezavisnih drzava Vojvodine i Sandzaka, jer proces nezavisnosti je malo usporio,a kada bi seseljovci pobjedili to bi islo puno brze, bas kao sto je milosevic dao Kosovu nezavisnost tako bi seseljovci dali Vojvodini i Sandzaku, i vjeruj da i ja i mnogi srbomrzci prizeljkujemo pobjedu seseljovaca jer to znaci ponovo bombardovanje smrdije, i dovodjenje smrdije na beogradski pasaluk, zato svi srbomrzci treba da glasaju za seseljovce, a seselj kao seselj ce istruhnuti u Hagu to je sigurno. I ko kaze da se Bisnjaci i smrde ne mogu sloziti ni ucemu, evo vidis ortodox da i Bosnjaci zele da seseljovci pobjede u smrdiji, vidis da se ne vredjamo samo se slazemo stobom.
Kako ste samo bijedni, Srbe optuzujete za nacionalizam a ni sami nista bolji niste, COVJEK je izgubio sve sto je imao i nije neki truhli bogatas nego ona populacija koja krpi kraj sa krajem. Bar sad potral nije samo Sarajevski pa da ispada da su Sarajlije takve. MIR LJUDI :)
Daj bože da vam se vrati Voja Kokice, pivo i bliskoistočno nasilje na HD
nabiyemo vam tatu do\'dika
j--em vam m--er propade nam et nićki biznis. To je bilo sve što znamo raditi.
ŠVERC - KOMERC OTIŠO U P.M. ŠVERC - KOMERC OTIŠO U P.M. ŠVERC - KOMERC OTIŠO U P.M. ŠVERC - KOMERC OTIŠO U P.M.
zagrijali Pagani gen.ocidasi hehehee
Nikad se nece naci koje to uradio i naredio. A zna se ko je.
@http://www.klix.ba Zašto vam je svaka fotografija poseban link ????????
je.b.em ti mamu
mrzite se i unistavajte sve u vama i oko vas.. cini se nema nista drugo sto vam je preostalo
idi se lijeci bolesniku!
VRATI SE VOJVODO TI IZ HAGA PONOVO,VRATI SE VOJVODO TAMO GDJE SI ČETOVO....... VOJO VOJO VOJO VOJO VOJO VOJO.... HVALA ŠTO VAS ZANIMA PA STE SVE PROCITALI DO KRAJA.
vlahosrbi lete u nebo