Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezvanično saznajemo uhapšeni su Slobodan Bojanić (26), Nikola Vasiljević (28) Nedeljko Savanović (46) i Milenko Vurunić (37) i Goran Jošić (27) iz Banjaluke, te Predrag Pektović (25) i Mirče Kerkez (27) iz Trna kod Laktaša. Prilikom hapšenja Bojanić i Vurunić pružili su otpor policiji i tom prilikom je povrijeđena su tri policajca.
senzacionalno otkriće naučnika sa oxfo.rda. u istraživanju provedenom na području bivše Jugoslavije, u kojem je učestvovalo 500 osoba, pokušala se dokazati genetička povezanost čovjeka i majmuna. naučnici su bili zapanjeni kad su uvidjeli da srbi od svih naroda na balk.anu, imaju čak do 95% genetičke sličnosti sa primatima. naučnici kažu da se ovim istraživanjem konačno može objasniti primitivno ponašanje srps.kog naroda
Kурaц je najveci srPski neprijatelj... Svakoga dana u svakom pogledu ih sve manje i manje..
Naucnici sa americkog univerziteta Yale su otkrili da je moguca an.alna trudnoca, posebno u situacijama visokog zadovoljstva i kada se radi o osobama islamske vjeroispovjesti sa podrucja oko rijeke Drine. Jedan takav slucaj je zabiljezen u zimu 1994. godine kad je jedna zena zaduzena za moral u Visegradskoj briadi na dunjaluk dovnijela zivo, istina kil.avo i reta.rdirano dijete koje izaslo direktno na a.n.a.lni otvor. Dijete se zvalo M.uh.am.ed ili kako ga lokalno zovu - Muha. da je razvoj takvog djeteta moguc dokazuje i cinjenica da je mali Muha danas predsjednik mladih SDA u Gorazdu.
da često sam se to pitao, kako je to moguće? zar je moguće da sam ja ženi napravio dijete? pa ja sam P.EDER i volim muškarce. sjećam se da smo, onako pod svijećom strijepeći od muslimana, nakon smišljanja svih naših junačkih podviga, znali se skinuti i pušiti jedan drugom k.it.e. lizali smo ga jedan drugom, slasno, jer mi smo srbi poznati pe.deri. često sam ja bio k.urvi.ca, mene je g.uzi.o čitav vod. ah, kad se sjetim, te slasti
VRS JE LI TO OPISUJEŠ MAMU I SEKU JER VI NE BIRATE
Imali smo analni odnos samo jednom. Rekla mi je da to nikad prije nije radila. Nisam joj vjerovao. Posebno kad sam vidio da joj je su.p.ak velicine manjeg neugasenog vulkana. Zavrsio sam unutra, u njenoj guzi. Kasnije sam cuo da je ostala u drugom stanju. I da je rodila sina. Nazvala ga je Muhamed. Od milja ga je zvala Muha. I danas se pitam kako je to moguce?
zatim smo krenuli kamionom ka vozućoj. tamo su nas dočekale vehabije. poskidale su nam glave sa ramena, a zatim se slikali sa glavama. ja sam za dlaku pobjegao, onako junački uskoro očekujem da mi se izgradi spomenik koji će se zvati Gazimestan vol.2.
@VRS JESI LI TO SAM SMISLIO. SVE TI M.R.T.V.O JBM U P . . . .
Fadila Memisevic je dobro poznata svim vojnicima Drinskog korpusa VRS. Ispricacu vam sta se meni licno desilo i kako sam je ja upoznao. Jedne ljetne noci sam sjedio pored jednog drveta cuvajuci strazu jer je na mene bio red. Noc je bila mirna i vrela. Vrela kao pica Fadilina. Zapalio sam cigaru i nakon sto sam povukao par dimova, trgnuo me neki hrapavi zenski glas. Bila je to ona, Fadila Memisevic, zaduzena za dizanje morala u 2. bataljonu visegradske brigade VRS. Prisla mi je i rekla njezno:\"vojnice treba li ti neko da te malo zabave da ti lakse prodje strazarska smjena?\" Bio sam prijatno iznenadjen jer sam znao sta je sve u stanju da uradi nasa stara dobra Fadila. Pricali su mi stariji drugovi. Da, rekoh i u tom trenutku Fadila je ga je uzela i usta i pocela da ga obradjuje jezikom. S obzirom da nije imala prednje zube, njena tehnika je bila skoro savrsena. Nakon par minuta je sve bilo gotovo. Dao sam joj cigaru i komadic slanine i ona se zahvalila.
Klitoris.ba? A zasto se vise ne moze komentirati clanak o seksualnim podvizima gospodje Fadile Memisevic?
neka radi vaspitna palca
SENZACIONALNO: U NJEMACKOJ ZABRANJUJU SUNECENJE ! MUSLIMANSKA ZAJEDNICA UZNEMIRENA, AL-QAIDA PRIJETI NAPADIMA !!!! http://www.blic.rs/Vesti/Svet/330316/Keln-Zabranjeno-obrezivanje-dece
Sta ima novo u Sjevernoj Koreji sabahile???
saljete ove saobracajne policajce koji ne znaju nista drugo , nego zapisat na papir , mjesto da ste poslali jednu ekipicu specijalne jedinice bila bi druga prica..
šaljete prašinare da rade pos\'o profesionalaca da ste poslali četvoricu SJP-ovaca (MUP RS Specijalna Jedinica Policije), imali bi 14 polomljenih ruku, 7 somljenih noseva, 14 polomljenih nogu.