Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih volio znati zasto sam glup. Zasto nemam pocetnu platu od 1500 eura kao ovi za koje sam glasao??? Zasto provodim puno vremena za racunarom bez ikakve konkretne koristi??? Zasto mi je bitno misljenje nekog \"srblja\", \"OBILICA\", \"P.i.p.a\" i ostalih ovisnika o komentarisanju? Zasto ocjenjujem njihove komentare??? Zasto ne zelim ciniti korisne stvari za sebe, za ljude koji me okruzuju i za drustvo u cjelini??? Zasto kritikujem sve i svakoga??? Zasto mislim da sve znam, a ne znam nista??? 1000 zasto, a fakat nemam neki logican odgovor...
Ja sam musliman volim da vristim i da se . urcimi ko i svi muslimani...Ali naravno obican sam mis .I to svi znaju . Zato mi se svako malo nakaraju stare .
Pa sta ti cuvari cuvaju kad god ko hoce dodje razoruza ih i opljacka banku, KOJA JE SVRHA TI CUVARA , sve pljacke do sad a su isle na nacin razoruzani cuvari i opljackane banke, zar ti cuvari ne treba da pucaju u pljackase i onda bi bilo manje pljacki a ne samo da nosaju pistolje i uniforme i da se spanciraju po gradu i bankama.
Ja mislio da je rat u RS završen kad ono ne smiješ hodati po gradu. Čestitam.
duvaj ga srbineeeeeeeee, \'bemo vam banja luku cijelu
kakve frustracije... iskreno vas žalim, liječite se
SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!
GO*VNA BANJALUCKA, SVE PO*KLAT !!!!!
5 do 7 hiljada, ama nije vrijedno da ostavim komentar!
OD VARDARA PA DO TRIGLAVA, SVI SE BOJE NAS PITARA. NI TORCIDA, NI ARMADA, NE MOZE NAM NISTA SADA. VOLIM SARAJEVO, VOLIM SARAJEVO. I CIGANI I GROBARI, MISEVI SU ZA NAS MALI. VOLIM SARAJEVO, VOLIM SARAJEVO. DUVAJTE GA LESINARI, JE*B*EMO VAM CERKE !
DABOGDA IH SVE POB.ILI I OPLJACKALI, DABOGDA PUSTA OSTALA
@Mitar RS I za tebe i sve ostale s.u.m.a.d.ince koji konstantno spominju tih famoznih 24%. Sta ima na potezu Banja Luka - Prijedor? Tu ste se svi suzbili. Cekaj, koliko je to posto BiH? Jel nekih 5%? Moj cheto, ti si u BiH, znam da te to boli, imas pasos BiH i gdje god da krenes, preko Save il Drine u bijeli svijet, ti si za sve ostale izvan granica BiH jedan obicni BOSNJO :)))) tuga je kad nemas identitet i mrzis zemlju u kojoj si rodjen, a nisi rodjen u Jugi vec u BiH :))) Kompleksi su nesto jako tuzno, tezak je tvoj zivot jadni moj gumeni m.a.j.m.u.n.e
DISMR BANJA , DISMR LUKA, DISMR, DISMR, DISMR ! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JE*B*EM TE BANJA LUKO, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BANJALUCKE CKAPI
SECTOR SECURITY??? ...cestitam, jos dvojica \"zastitara\"??? ja bi prvo njih ispitao pa ako sta kasnije ostane...
Ovi zastitari su bespotrebni, ne znam sto ih drze u svakoj banci, ja sto sam vidio da rade jest da uklanjaju babe koje se zale da su pokradene, al kad im dodje netko sa pistoljem, donji su
BORAC, BORAC, KAKVO JE TO IME ; TO JE IME ONIH KOJI VOLE DA GA PRIME; KADA PADNU U NASE SAKE, CVILE I MOLE; ZNAJU ONI KAKO NASI OBREZANI BOLE; LESINARU JADNI, I VRISTE I SKICE; TAKO SU IM ISTO I SESTRE JUCE !