Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri godine je djetetu. Tri godine. I on pobjegne.
Obzirom kako se vozi u Rajvosa, cudo je da ima iko ziv. Zalite se na Sejfice i Rastodere a svi vozite ko ludjaci. Otidjite malo u civilizovani svijet, malo ko zuri a svi voze dobra auta. Ali jebiga Bosnjo mora da iskoristi maksimalno auto koje ce otplacivat 10 godina. Mora papak pokazat da ima najmanju cunu u gradu. Vama je kruzni tok komplikovan, ne znate kad se daje zmigavac i kako izaci. Dok ne naucite ponasat se u saobracaju, ne dajte djeci pred vrata.
@brodequin u pravu so druze!
nije u redu sto je udario dijete i nije uredu sto je pobjegao sa lica mjesta, ali mi nesto nije jasno dijete od 3 godine u vecernjim satima na ulici i da niko od odraslih nije bio tu i zapisao tablice da se nadje vlasnik vozila. vjerovatno cu sad dobiti negativne komentare ali dali je neko bio sa tim djetetom.
@realan123 U pitanju je romsko dijete i oni stalno tu hodaju i gurkaju se bez nadzora odraslih. Ja ih svaki dan vidjam ima ih vise .
@bebi buu to sto je romsko dijete ne daje opravdanje za bijeg sa mjesta nesrece. kukavica obicna. kofrci se za volanom a kad treba snositi posljedice kofrcenja bjezi.
I treba da svi ocu vani, da zive po 10-20 godina, valjda nesto nauce dobro pa pocnu koristiti mozak u pozitivne svrhe, da ne bude da imaju glavu samo za sisanje
sta vam je ljudi dragi sa tim bjezanjem vise, naci ce te kad tad... jadno dijete
Kako je na cesti mogao dijete od 3 godine udariti? Sta je bilo sa osobom koja je to dijete drzala za ruku? Da li je ta osoba stavila svoje tijelo do ceste tako da je dijete zasticeno?
Vjerovatno nije jer vidim to cesto. Ali to ce tu osobu da boli kada skonta.
Najgora moguca situacija gdje udari dijete i pobjegne
Pa koja gnjida trebaš bit' da ostaviš na cesti povrijeđeno dijete od tri godine? Koja je to kuja okotila? I čuj ovo, policija nije željela odavati informacije. Daj sve. Ime, prezime, ime oca, sliku, adresu, matični broj, materino djevojačko prezime. DAJ SVE, da znamo ko je i šta je. Ja bih sa takvim đubretom završio za sva vremena pa taman da mi je brat rođeni.
Veze nema s Buća Potokom, 200 metara od OŠ Umihana Čuvidina. Klix novinari, pokenjam vam se u usta.
ja neki dan u Hrasnici trazim neku kucu gdje nikad prije nisam bio i usporio da vidim brojeve. Znaci u pitanju je nekakav sokak ne glavna cesta i vozim nekih 30 na sat. Iza mene se odjednom dofura frajer sa sigurno 80 na sat to skripa guma,prasina itd. Lik lego na sirenu ko da gori negdje. Ja zakocim i izadjem iako mi zena govori nemoj, reko sta je majmune. Jaro me samo zaobidje i opet po gasu.
Nije mi jasno takvo ponasanje to je sokak i malo fali da djete izleti za loptom ili bilo sta i eto belaja. ista stvar kod mene na Alifakovcu raja vozi totalno blentavo.
@sarajlijaXjeboKLIX da me znas mislio bi drugacije ali posto me ne znas diskusija je uzaludna jaro
Sve je ovo otišlo u k...c
cuj policija ne zeli odavati informacije, pa sad se i treba sve kazati da ako mozemo mi prijavimo cije je to auto ako se vec zna
Ma nije ga vidio od taksija.
izbjegavo fapa, a taksista isao iz kontra smjera, brzina 35 km/h, sve cisto...tako ce da bude
.... Cuj pobjego ooooo je bo fam poganu svoju !