Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođi želim brzo ozdravljenje, a drotovima da se nahebem mamare. Đubrad razvukla sa uviđajem, haos su napravili.
@ARlA Upravo, tuzilac je kasnio. Zenu je auto udarilo jutros oko 7h.
Uviđaj na nivou, u felne zabili neko granje, pa za njega zavezali žutu traku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oborena? Džudo zahvatom?
Na pješačkom prijelazuuuuu, ne znam ni što se čudim, kada ni na trotoarima nismo sigurni.
Cijela Vogoscanska teritorija posle rata nije ucinila nista po pitanju puteva pa ni semofora nigdi nisu postavili,kolaps u saobracaju je svakodnevno sa K.Glave do vogoscanske petlje to je vogoscanska teritorija i ako je svuda slicno,ipak ovuda je najgore,isto i na M.Zajednici SIP je ludnica,obecavali su kruzni tok i ako ima prostora nema volje u opcini CENTAR rade samo TRUTOVI ne i pcele,tako da ovo sve lici grebe lud zbunjena a sve to nazalost placamo zivotima.....
Neki dan hodam kroz par gradova u Evropi, pridjem pjesackom vec svi staju, niko iza ne ''svira'', staju vec i oni sa druge strane u drugoj traci... sve funkcionise tako skladno da to nama djeluje nevjerovatno jer znas da ovdje ako stanes pjesaku onaj iza te zaobilazi i prolazi kroz pjesake, gleda u tebe cudno, mrmlja nesto...
Gospodo, da li ste semafore na Sipu stavili u funkciju, tamo je gotovo nemoguce preci cestu! Ucenici prelaze cestu, stariji sugradjani, daj vise poduzmite nesto!
Prelaze oni kako im je cejf, ha radio semafor ha ne radio...pogotovo ovi stariji koje si spomenuo...
Presacki prelaz, pjesacki prelaz ... Kad je vozac kaznjen sto nije stao na pjesackom prelazu pjesaku. Kad se desi kasno je onda.
Ovaj dio ceste je uzasan kada je riječ o pjkešacima. Dvije krivine..nikad ne mozes biti siguran da nece naici auto jer dok zakoracis na pjesacki, auto koje brzo ide vec je izaslo iz krivine i pred tobom je. A ovaj pjesacki je cirkus pravi jer kad predjes na drugu stranu ceka te lanac koji je vlasnik kuce stavio, tj. ogradio svoj prilaz kuci samo se sad isto ne vidi jer je vjerovatno policija lanac uklonila zbog uvidjaja.
Kakva bi tek bila vijest da ju je udario konj na Kobiljoj glavi :)))
Ovog vozaca razapeti kod sebilja
Kolko su osudili Seferovića za ubistvo dvije djevojke, ovog vozaća bi trebali nagraditi...... Mamu im sudsku grebemo. Onu poltronsku odvratnu
Kako su pojedinci glupi pa po policiji udarili, trebate znati ako je pjesak u pitanju ili bilo kakva povreda ucesnika s/n treba se sacekati stepen povreda za povrijeđenog, ako su teze povrede uvidaj radi saobracajne istrage sa tuziocem na celu a koliko mogu vidjeti ovu djevojku je vozilo iz cipela izbacilo znači nažalost teške povrede sigurno.
Hem su je pregazili, hem joj hebu majku zbog guzvi...jadna zena..
@šnalica. Sreca pa nisu, vazda objektivni vozači, izasli da je još dodatno nogama ugazaju
Pa nije ni svanulo već neko nastradao u saobraćaju...
nisu normalni vozaci a ni pjesaci u sheheru...kad god dodjem prekrstim se i bismilah...pa sta bude