Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli briga komesara policije za paljevine njemu je bitno da svoje ljude-uvlakače dovede na pozicije a profesionalce koji ne šute nikome osim što rade svoj posao ukloni i tako od njih napravi ne radnike i tako u mupu oni što znaju neće da rade a ove koje on postavi ne znaju da rade i imate ovo što imate
Samozapaljenje? Hahahahaha...Jest ali sa upaljacem i polivenim benzinom po autu... Pa ne moze se trava oko auta "samozapaliti", mamu vam lopovsku!
izgorio od vatre
Sve je gore. Za svaku sitnicu ljudi se posvađaju i naprave štetu jedno drugom. Država samo gleda. Nije ni čudo, političari joj još nisu dali vlast.
Visokoenergetski izboj kosmičke energije vanzemaljskog porijekla iz sazviježđa Orion koji je upućen ka piramidi promašio je cilj i pogodio auto.
Poceli migranti i ovde paliti auta
imam ti ja lika , radi alarme , stavlja ona svjetla bijela sa pijace, radi plin , po nekad i mehaniku a autolimar mu je uza specijalnost .....i onda kada se zapali auto sta bi ?
@gooUser1561888010 opet kod njega da sredi limariju he he
Kako čudno da nijedno auto ispod 20000 km ne gori samo iznad.
ova skuplja bolje gore