Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da nasi putevi a bogami ni pamet za voanom nisu daleko odmakli od FICINOG vremena
Previše mi kao narod vjerujemo u sudbinu, smatramo da je sve od Boga i tako vješto skidamo odgovornost sa sebe. Zanemarujemo činjenicu da saobraćajne nesreće u 90% nisu nesretni slučajevi, da one imaju svoje uzroke i da smo mi krivci za njih. Ne loša sudbina, samo mi
@Velja62916 Uzme neki tamo jaro krš koji nije propisno servisiran još od Olimpijade u Sarajevu,gume ćelave i nagazi ga preko pune u preticanje.Svojim očima gledam to skoro svaki dan.Na kraju kažu et Božija sudbina,vako nako.
Za ove puteve po kojim mi vozimo treba biti profesinalni vozac, 90% puteva su iskopani ko da traze zlato..Ogromne pare se uzmu za puteve na godisnjem nivou, milioni su u pitanju a krpe se rupe po 20 tak centimetara i to obavezno da ostane rupa i poslije asvalta a nedo Bog da zakrpe jos npr neku u razmaku 3/4 metra od navedene . Zalosno je ovo sto se desava u zadnje vrijeme sa ovom drzavom.
klix....bam vam sve
Ćao Lepi, kako čundara utebe?
odlicmo...as alvajs
klix....bam vam sve
klix....bam vam sve
klix....bam vam sve
Dosta sto narod ode u njemačku, nego i ovaj saobraćaj nas trijebi ko rižu, neće nas za 10 godina bit ko u Vatikanu
Ali koji prežive biće milioneri ko u Vatikanu i naplaćivaće turistima 100 eura dan posjete .