Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno)))) Nemam rijeci zaista..... nek im je vjeciti rahmet dusi...a djevojcica da ostane pri sebi i u pameti ...,ostaloj familiji sabur
Žao mi ovog djeteta ponajviše. Koje traume i šok.Ostaće joj za cijeli život.
maloj Aldini iskreno saucesce i svu srecu.
Neka vam je rahmet dusi, a Aldini zelim puno snage...da ti dragi Allah pomogne...
oko 18.08.2009. u 11:01 u prosjeku svake godine na autoputevima slovenije i austrije bar jedan Bosanac zaspe za volanom i unesreci i sebe i porodicu. Statistika bi rekla da je to neizbjezno, ja ipak mislim da ne bi bilo suvisno kad bi vec na granicnim prijelazima u Bosni nasoj dijaspori koja se vraca na zapad djelili letke sa upozorenjem o neophodnosti odmaranja na putu. @oko Zanimljivo razmišljanje,ljudi stavljaju na kocku svoj život bez potrebe.I mala djeca znaju koliko se smije voziti bez odmora. @oko Potpisujem
Sta reci na ovo moze se samo reci nedao bog nikome ovakvu tragediju,nek him je rahmet njihovoj dusi.Tuzno i zalosno zato svi mi vozaci kad osjetimo umor prikocimo na prvo prosirenje pored magistrale i odmorimo se to jest odspavajmo sat-dva to nam nece nista vremena oduzeti a vrijedit ce nam taj predah.
u prosjeku svake godine na autoputevima slovenije i austrije bar jedan Bosanac zaspe za volanom i unesreci i sebe i porodicu. Statistika bi rekla da je to neizbjezno, ja ipak mislim da ne bi bilo suvisno kad bi vec na granicnim prijelazima u Bosni nasoj dijaspori koja se vraca na zapad djelili letke sa upozorenjem o neophodnosti odmaranja na putu.
Tragedija :(