Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste normalni... NAMJERNO ste stavili sliku ALIPASINOG POLJA i NARAVNO/DZAMIJE, KAKO BISTE OVU EXPLOZIJU DOVELI U VEZU SA VEHABIJAMA!!! OVAJ PORTAL SIRI ISLAMOFOBIJU!
Jbt..ja sinoc bio u stanu..bila puna kuca..onako fina atmsfera...kad jbt nesta roknu..reko izgido smo...ccc...haj reko mozda je kakava jaca petarda..al jbt ovo bas nesta roknulo...ma ne moze bit da je petarda..et tako nekao sam ja dozivo ovo..
gdje su te pare sto su ulozili ti \"slavni perzijanci\" haha a \"prodali\" ime naselja da \"ljepse\" zvuci uz djamiju eto sta je haha a to ce vazda biti vojnicko... ta naprava je bila ispod auta i koliko se moglo vidjeti pukla mu je guma i ratkapa odletila par metara i culo se gorivo...raja se skupila...sest auta policije hitna i eto to je to... i naucite vec jednom razliku izmedju vojnickog i alipasina...
Ova slika je cist primjer poslijeratnog papnluka u Sarajevu. No comment.
Nije \"dignut\" već je detonirala bomba ispod njega, automobil je ostao kako jeste bez vidljivih oštećenja sa gornje strane, detonacija jeste bila snazna, slika je dobra obzirom da je u prvom planu Teheranski Trg, u drugom Alipasino polje. Da, \"braća\" Persijanci su investirali dobar dio para u obnovu Saraj polja, no naravno oni koji nisu bili u Sarajevu za vrijeme rata i ne mogu znati kako je izgledalo ..... Iskreno se nadam da se Nato neće povući sa Kosova.... ili će u roku 5 god. glavna djelatnost u Beogradu postati prodaja tuljumba i sljadoljeda iz automata ;-)
Vidi lijepih dzamija na slici.. :-) Selam za bracu Albance i Kosovare!
I ONDA LJUTI NA MENE KAD KAZEM TEHERAN.... A IMAJU \"TEHERANSKI TRG\"...
A KOJE SU TO NAJVAZNIJE DRZAVE ??? AKO TE KAKO KAZES NAJVAZNIJE DRZAVE UZIMAJU HREDIT OD KINE I GAS IZ RUSIJE OMDA NEZNAM O CEMU TI PRICAS ILI SI JOS U SNU IDI UMIJ SE PA PROCITAJ MALO NOVINE PA TEK ONDA DODZI DA NAM DJELIS TVOJU PAMET .
SMRT SVIM SRBIMA U SARAJEVU
ma Kosovo ne mora niko da prizna ( a priznalo je 60 najvaznijih drzava ) ono ce zauvijek biti VAN smrdljive srbije, a vi chetnici sa SA-X kad brisete komentare usmjerene protiv srba brisite i komentare koje ostavljaju ovi chetnici sa brda iz shume
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha a sta se cudite? sta ocekivati od stoke koja zivi u nasem dragom Teheranu i na teheranskom trgu... bas se pitam, jeli se neposredno nakon eksplozije culo ono poznato \"alahueqber\".... hoce li se oglasiti neko iz susjedstva...?
sebastiane pametnjakovichu na ovoj slici se tacno vidi mjesto gdje je eksplozija bila ta ko ne rise
@ 666 CUDI ME DA TEHERAN NEPRIZNAJE TO TVOJE KOSOVO KOJE I ONAKO NIJE SHIPTARSKO VEC NATO KOJI CE KAD TAD MORATI DA ODE A POSLE SE ZNA STA CEKA SHIPTARE .JEDVA CEKAM TAJ DAN PA DA I TEBE VIDIM KAKO CVILIS KAO DJUKELA POSLE HIROSHIME
uzas pa tu se prolazi, mogao je neko proci pored, uzas, uzas
A el ima bar neke vajde od \"teheranskog trga\"? Mislim, da li bracha Persijanci daju bar neku kintu \"zauvar\"? Ovi ameri koliko su priglupi,mozda pomisle da vide iz satelita rakete daljeg dometa, a ono minari... Dobro je da niko nije nastradao.