Povrijeđen voditelj Feđa Fetahagić
0
Autom udarili u stub, okrenuli se i oštetili parkirano vozilo
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obalice mu ga emerik da ga utjesi..
Zanimljivo je da se na licu mjesta brzo pojavio i Adi Hadžikapetanović, sekretar Ministarstva vanjskih poslova BiH i bliski prijatelj Feđinog oca Senadina s kojim je komšija u sarajevskom naselju Poljine. Vrlo zanimljivo, apsolutno, apsolutno
kako samo pisu ovi novinari, cuj \"zakacio\". Navodni znaci dodju kao neko opravdanje za svakojake gluposti. Nevjerovatno da novinari ozbiljnog portala a ozbljan je jer je postao bitnim izvorom informacija za mnoge, misle da pod navodne znake mogu napisati bila sta !
A šta Bošnjo ima u glavi povrediti ?
fuck serbomongolians
Fedja ne spada u \"Bosnjacku mladez\"..To nije Bosnjacko ime....
mi ćemo samo napraviti zapisnik, da može na račun osiguranja da naplati štetu.
diesel...
Nasi drotovi su najjaci :D ruke iza ledja i uzivaj... mamu vam
\"zlatna mladez\" se malo zaigrala. Ali sve su to fiiiiiiiina djeca iz staaaarih i ugleeeeednih sarajevskih porodica. Drzava za covjeka reklo bi se. Ili jos bolje, \"narod zna\" da je ovo drzava za par porodica.
Heh...jedan Golf(aš) manje ;) Ali kraj texta je najbolji - \"Zanimljivo je da se na licu mjesta brzo pojavio i Adi Hadžikapetanović, sekretar Ministarstva vanjskih poslova BiH i bliski prijatelj Feđinog oca Senadina s kojim je komšija u sarajevskom naselju Poljine.\" - da li ovo znaci da ce u zvanicnom policijskom izvjestaju stajati da je elektricni stub mučki krenuo na Golfa i udario ga, dok je ovaj mirno prolazio cestom? ;)
pitanje 1. da li je urađen test na alkohol? 2. da li su urađeni testovi na droge?
TROTUAR je bio preblizu cesti hahahahahahahah
Sreća da su pažljivi i da nisu vozili preko 140 km/h .
Konačno su novinari uvažili kritiku. Ako sve bude uredu a ne ko sve bude uredu Drago mi je ;)
Koliko je para golf??? Ili ces sacekat da ti osiguranje procijeni pa onda a najbolje ces proc ako prodas i kupis drugog
elita se k.u.r.c.i