|

Autom udarili u stub, okrenuli se i oštetili parkirano vozilo

Autom udarili u stub, okrenuli se i oštetili parkirano vozilo
0
S
Sarajevo-x.com
25.3.2012. u 18:07
82
komentara
0

dijeljenja
1/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
2/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
3/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
4/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
5/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
6/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
7/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
8/8 Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com
Vozeći automobil "Golf 6" u sarajevskom naselju Višnjik, vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu, udario u stub električne rasvjete te se automobil okrenuo za 180 stepeni i "zakačio" parkiran terenac lakše ga oštetivši.
Iz policije nam nisu mogli dati više detalja, samo su nam kazali da je jedna osoba teže ozlijeđena te da je prevezena na Kliniku urgentne medicine i da se nesreća dogodila oko 14:30. U Kliničkom centru Koševo kazali su nam da je nakon ove nesreće na KUM dovezen Damir Huskić (33) sa povredama glave. Trenutno je svjestan i komunikativan, ali kaže da se uopće ne sjeća šta mu se dogodilo.

"Sutra će mu biti urađen kontrolni CT, i ako sve bude u redu biće poslan kući", kazala je Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra.

Kako smo nezvanično saznali na licu mjesta, u nesreći je lakše ozlijeđena još jedna osoba, najvjerovatnije na suvozačevom mjestu s obzirom da smo primijetili da je otvoren zračni jastuk.

"Vidio sam da je iz auta izašao onaj voditelj s TV-a, Feđa Fetahagić, čini mi se da je on bio lakše povrijeđen, držao se za glavu, a ovog drugog su odvukli", kazao nam je jedan od očevidaca saobraćajne nesreće u kojoj samo srećom nije bilo nastradalih pješaka s obzirom da je automobil izletio na trotoar. Kuću je od većih oštećena spasio stub rasvjete koji je također uništen.

Zanimljivo je da se na licu mjesta brzo pojavio i Adi Hadžikapetanović, sekretar Ministarstva vanjskih poslova BiH i bliski prijatelj Feđinog oca Senadina s kojim je komšija u sarajevskom naselju Poljine.
Prijavi grešku


Komentari (82)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...