Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u drvo, nego u stablo. Stablo je biljka koja raste iz zemlje, ima krosnju, koru itd. Deblo, trupac, i balvan je oboreno, potkresano i za obradu pripremljeno stablo. Drvo je iscjepano stablo na vise dijelova - daska, greda, cjepanica i sl. Neš ti novinara u pm
Sticenik po tvom drvored ne postoji! ili su naredane daske ;)
Ne krećite danas na put bez DEBELOG razloga, jedan dan ništa ne znači a hodat se ne može koliko je klizavo,oprez svima!!
Najžalije je to što će čovjek vjerovatno ostati bez posla, što zbog štete na autobusu, što zbog oduzimanja vozačke. Srećom, i vjerovatno normalnom vožnjom, tragedija je izbjegnuta.
Bošnje uzjašite kamile to je za vas