Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masallah samo rokaj, al u potporne zidove , samo da niko nevin ne nastrada
U isto vrijeme drugi udes se desio na semaforu kod Pejtona. Arapi vozaju auta a ne pridržavaju se propisa. Još kiša ako padne ludnica. Obavezno povesti računa kada se vozi kroz Ilidžu.
E jesi ga opravio
Sace Mandic da zacepi rupu
Ovaj audi je moj tata imao u dalekoj 1996 - predpostavljam da je ovo ‘cool’ auto u BiH u 2019
@Sorzon da li bi više volio da si peder ili da bar nisi?
@Sorzon ova a6 nije postojala 1996 hebem ti tatu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al ne kontam, Audi udario u ogradu!? Valjda vozac Audia, ispade da nam se po gradu vozaju Tesla bespilotna vozila, pa svaki udes ili gazenje pjesaka pisete Audi udario, Golf zgazio, Mercedes sletio...
Nestašan Audi.
Umor nervoza nepaznja uglavnom je tako nekako to i razumijem desi se ali nerazumijem alkohol i bahatost nikako...
Zurba , Zurba !!! Sve manje strpljenja i razuma a sve vise nesreca i gubljenja zivota cemu pofino doprinose i stara vozila a i ipitne tehnicke ispravnosti.
Ovo su najlosiji audiji
Pogotovo 2.5 😂
@Bosanski_Tornado jesi li posjedovao isti?