Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne hapsi ih,neka se pokokaju majmuni! Grad ce biti mirniji bez tih idiota!
frenkoza 12.09.2013. u 13:40 12kakvi ba ovi novi kirminalci..zna otici do teretane uzeti steroida nabildati se i pistolj za pasem...a srce pilece... juka prazina imo 50 kila a muda ko u bika... to su bili mangupi ovi danasnji su sve picke samo moraš imati muda i biti ljudji od njega A dva kera i to se ubraja u kilazu Juka Praziluka a i malo si omahnu haj da si reko 70 pa da i povjerujemo.
Je li Anel Kršo onaj debil što su mu palili BMW-a prije par mjeseci, lik prodaje auta na PIK-u, Anel7777, je li to taj?
Nije to taj.
ali ovaj anel je tako retardiran tip da je to za priču...
A tuzioc ce izvest svjedoka slicnog na ovom klipu, ja kad sam najtuzniji pustim ovo izsmijem se pa kad skontam kako nam je tuzilastvo onada mi dodje da placem, samo neznam jesu angazovali ovg svjedoka na sudjenu Budimiru hoce ako pokajmacena i gos svraka bud tuzioci. http://www.youtube.com/watch?v=cBAtpLdtU-A
Procesuiranje mjesec dana,kazna cca 1 godina zatvora,ili ti ga par mjeseci i onda puštanje jer je ''dobrica'' iza rešetaka :)
Na žalost svih normalnih građana, ostalo je na pokušaju.
Slabo nekako nisanite momci ma sve je to predstava za raju,kao vi MANGLUPI pucate se po gradu.
e jest juka bio mangup , vukli ga golog po belgiji i danima mucili , tako ne umre mangup ..
Ovoliko frke zbog šugavih kriminala. Ako nemate šta da pišete nemojte nas ni sa ovim glupostima zamarati.
Dobro su se sjetili !!