Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno nebitan lik kojem se daje nepotreban publicitet, dok su pojedinci poput Nedžada Brankovića, Farisa Gavrankapetanovića, Šanke Mesihovića, Zlatka Lagumđije i mnogih drugih oštetili državu za milione Eura, a sada svi ugledni građani sa nekretninama vani, bez ikakvog porjekla.Otkuda Nedžadu Brankoviću i Harisu Bašiću tolika imovina, nekretnine vani i na famili,te milioni Eura.Ovaj momak radi sam protiv sebe, da je malo inteligentniji sa ovim izgledom je mogao šta je htjeo
Sve si u pravu, samo je nejasno sta mu je sa izgledom?Kazes "sa ovakvim izgledom". ..
ko je Haris Bašić?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On ce tesko biti uhapsen kad nisu bili u stanju da ga stignu na motoru do Ciglana to je gotova prica ili mozda negdje vani padne pri pokusaju neke nove pljacke a ovako da ga uhvate cisto sumljam
@eurokrem sumLjaaaammmm sumLjaammmm bem ti selo
Mozda je vec u Puli tamo ima jedan dobar hodza pravi najbolje zapise..
Uhapsit ce ga al u kur+cu kao i onog komesara iz krajine, kao i onog prljavog advokata balijagica itd itd......ovaj ako fkt ima onih 300.000 je glup ako ga uhapse.
Mogao je on i drugacije proci za sve prije ovog alu sad je bas prno u fenjer... Iskreno: Da Bog da mu sastavili jedan medju obrve!!!
čuj, amel... novokomponovano muslimansko ime
samo hapsite muslimanskog teroristu.
ako ga ne uhapse uskoro, ocekuje se filmska ekranizacija spektakla, spielberg sve prati
Sve manje i manje vijesti, od srijede je zaboravljen. Neko bi trebao odgovarati za ovo
U CG lik odavno...
Dajte novcanu nagradu mozda ga neko prijavi
garant sad one gradske fufice svršavaju na ovog retardusa
Sarajevska POSLA
Neka Bakir kaže Čoviću da zovne Kolindu da pomogne Hrvatska..
Meš čini što je Hrvatska pomagala BiH, pomagala je.
Državom šetaju kriminalci i vehabije. Svaka se pozlatila Kolindi Grabar Kitarović
Lijepo je Kolinda sve rekla, nered od države i svega
GTA VI SARAJEVO EDITION