Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodja H.Z. je pojam postenja i morala na bosanski nacin. Bavi se kriminalom, a kad ne uspije, prijavljuje slucaj policiji. Da je sve islo kako treba i da je Almir ispostovao dogovor, on i gospodja H.Z samo bi se zagonetno smjeskali kad se sretnu u gradu. Sin gospodje H.Z. bi bio sretno zaposlen, odbijeni kandidati na birou, policajci primali mito na svom radnom mjestu i vuk sit i ovce na broju.
Na*eba Almir, a Almir vjerovatno mala maca, fizioterapeut.. Gdje su doktori, nacelnici, ona bagra po kancelarijama? Ovo je bas klasicno nase.. Bacimo narodu neku sitnu ribicu neka ga rastrgaju, da se s vremena na vrijeme vidi da radimo na suzbijanju korupcije. Fuj.
Treba i nju poslati kod istraznog sudije da dokaze odakle joj 10 hiljada km jebo je sin
Jebo je sin u dupe fuj gaduree fujj
Provjereno znam da kci i zet od doticnog rade na Klinickom, pitam se kako su dobili posao?! Valjda posteno... Ali dodje djavo po svoje, uvijek, i hvala Bogu pa je tako.... Svaki put kada vidim ovako nesto, vrati mi nadu da se ipak moze stati u kraj ovoj korumpiranoj mafiji... E sada naravno, nije on sam umjesan u sve ovo, ne mogu ja kao fizioterapeut nekome bez razloga davati garanciju da ce neko biti primljen, bojim se ipak da tu logiku ne mogu nasi nadlezni organi da usvoje, ili nije u interesu.... Bit ce da je ovo drugo, no vidjet cemo... ;)
Hej a gdje su ostali "Mirojevici" ?
Danas rijetko ko smije da uzme novac ovako,pretezno se radi usluga za uslugu
I kad kažu da se korupciji ne može stati u kraj.... Ne može ako neće! Sad lijepo neka taj gospodin izvoli reći s kim je to trebalo ''razgovarati'' i komplet ekipu u kavez! Svima im doživotno zabraniti obavljanje posla bilo gdje i baciti se na nove akcije!
Ovakve bi trebalo u doživotnu robiju!
e kad nisi iz sda....
pa odakle je ovaj mirojević
lako je sirotinju zajebavati
mamin sin,nije mu se svidio posao vozaca naporno i mama naravno da nebi uzgubila tih 5 hiljada, a valja dati jos pet a sinu se to nesvidza radno mjesto.,Da mi njega prijavimo za mito i korupciju pa da vratimo paree.,mamice jesi li ikad razmisljala dali tvoj sincic moze da radi 8 sati radnog vremena koji je do juce spavao do 12 i isao na kaficu poslije.,
Sta ce biti s parama
pare su označene, dakle nisu za upotrebu, nego za ovakve akcije... papiri koji ''glume'' pare.... treba ih upotrijebiti za novu akciju!
treba ih sve zaredati,jednog po jednog
nastaviti će on raditi svoj posao za 2 mjeseca