Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad bi sad poceli cesljat po telekomu, grasu, elektroprivredi, bosnalijeku i ostalim firmama u zatvorima ne bi bilo dovoljno prostora za razne managere, sefove, direktore koji su zaposljavali do devetog koljena.
Osudjen neki nebitni tehnicar za posredovanje za mjesto vozaca? I nama sad ovo treba izgledati kao da postoji pravna drzava? A do koga je taj tehnicar bio link?? Nije ga sigurno on trebao zaposliti. Glupost. Mislim podrzavam, al da se kola lome na ovako sitnoj ribici, i da je to kao neka velika vijest kojoj se trebamo diviti, to vec ne mogu.
Gdje su ostali... U stvari najbezbolnije ovako..
A šta je sa onim kod koga su pare trebale završiti.....Stradavaju sitne ribe dok su pravi kriminalci zaštićeni ko međedi.....
...da je koga sa životom rastavio, manje bi dobio.
Je li sad pravda zadovoljena. Čovjek ostao na poslu, ovaj u zatvor, a skinuta ljaga sa onih pravih. Recite još narodu kome se daju pare a da to ne izađe na vidjelo, jer i vrane grakču da je gore stotinama tako uposleno.
Ovome ko je prijavio policiji i namjestio ovom zoharu, 6.aprilska nagrada!!!
eh koliko je takvih i po drugim firmama
svasta
svasta
Treba za ovo djelo uvesti kaznu 20 godina zatvora i za ovog što posreduje i ovog što se zapošljava i trećeg koji prima pare. Svaki debil može prodati komad zemlje i zaposliti se na mjesta tipa savjetnika zamjenika od predsjednika službe za lizanje koverti u nekoj državnoj firmi.
Joj levata hahahahah brojo frajer pare na pumpi joj amatera pa nevjerovatno.
Kome se sada treba obratiti za zaposljavanje