Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onako mi pade na pamet, bolje da ovog ziku nisu uhapsili bar jos koju godinu pa on bi cijeli kriminal iz sarajeva istrijebio. jel ubio nekog neduznog?
Koke bas zvao, veli eno patrola na stupu da se pazite..
OVA DEBELA SVINJA ALJICEVIC SVE LAZE NA SUDU A DA GA JE ZIKE HTJEO UBITI TO BI URADIO DAVNO KAD MU JE BRATA IZRANJAVAO A NE SAD POSLIJE TOLIKO GODINA
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
zijad cuvo radoncica od saje onda keljemendi cuvo radoncica od zijada, nece zijad moci nista radoncicu-scepi, radio je radoncic po nalogu srbije i na kosovu kao student pa prezivio pa radio u hrvatskoj po istom nalogu pa prezivio ostaje nam da vidimo hoceli preziviti u bosni. ima scepo opasnu skolu nije to za male , i naoruzan opasnijim oruzjem od svih kriminalaca.
zasto nema javnog sudzenja,zijadu je dobro islo sve dok niije udario na vece od sebe.kad se okreno protiv radoncica i keljemendija onda je bio zaustavljen .jos da dize avaz u zrak ja bi gradzani sarajeva bili rahat od kriminalaca.na zadnjem javnom sudzenju zika izjavljuje da je radoncic narucivo ubistva, i zato i jeste zadnje -javno. i istina je zasto se radoncic voza u blindiranim vozilima a u svojim novinama komentarise ko se vozi u skupocjenim vozilima,a zasebe nepise.
da je ovaj Mensur ziogu onog debelog Medu Dzafica i onog njegovog transvestita Nezira...
Samo je mangup ovaj Merso ;) , a jos je iz Pljevalja tamo su najbolji ljudi .
Merso, reketas, kriminalac, kockar i ubleha koji vjecito visi po Ciglanama i preljeva iz supljeg u prazno sa utokom za pojasom. Prije deset godina je vozao Yugu 45 koji se bukvalno raspadao, a on kad udje u njega, jedva stane za volanom i onda udje u kafic i kad placa kafu vadi iz jednog djepa bunt sa eurima a iz drugog djepa bunt sa KM-ovima. Al\' mimo svih ovih za\'ebanih faca koji su poznati u Sarajevskom \"podzemlju\", on jedini ima neki sarkasticni i podrugljivi smisao za humor, ovo je prvi put da ga vidim mrtvog ozbiljnog.
Kad će fahro sandžos da svjedoči, najveći kriminalac od svih ... Pozovi ga turkoviću ...
Poziv vrlim zgubidanima da živciramo Senada Avdića svojim cijenjenim komentarima http://www.slobodna-bosna.ba/
bas se sijeti te pucnjave, oni se rokaju a ja rokam Sanelu Dzinovicku, vlasnicu ...uf jest to treba bila u p.m...
samo je oleg cavka veci krimnalic od turkovica
zika ne sekiraj se imam istetoviranu shemu kp zenica na sebi, bice to ok.... sa,o se strpi.
ma koga je više briga za ovog id.iota?
-Zar je ova .....bitanga Turkovic jos atraktivna.
Zijade svaka ti čast, trebo si još porokat mrake, poso je poso, uspavana krmad nerokću.