Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam otkud ovo,Alipašino je inače mirno naselje...
",Alipašino je inače mirno naselje" ... nekad bilo sad je Bronx...go PAPAK se tu doselio...treba ga preimenovati u "Alipašino SELO"
uu tigre, kad si zadnji put bio na Alipašinu...?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kao na divljem zapadu kad su one kocije otimali...
Trazite ih u sr...
Nisi ti sine tu odrast'o nego si DOŠLJO-PAPAK kao i vecina u sadasnjem "A.SELU" ...a koliko se PAPAKA naselilo/ŠLJEGLO, moze se vidjeti po "DISLIKE-ovima" jer su se ti isti PAPCI pronasli u mom komentaru ;)
Policijskim uviđajem otkriven je identitet počinilaca ovog krivičnog djela. Radi se o Asimu Sarajliću, Amiru Zukiću i Elmedinu Konakoviću, visokorangiranim kadrovima nižerangirane političke stranke SDA, koja je inače pred raspadom.
Džoging kroz alpašno polje :)
Alipašino je naselje prepuno paradoksa i ekstrema....pored činjenice da tu živi go papak i seljak (čast časnim izuzecima) tu imamo i radiklane islamiste-vehabije koji su se okupili oko džamije Kralj Fahd, centra uz džamiju te okolnih zgrada i objekata. Dvjestotinjak metara odatle nalazi se leglo najveceg kriminala i narko-dilerstva u Sarajevu. Svi skladno žive, sve odlično funkcioniše i pravi je primjer jednog suživota..."halala" i harama.
Bravooo Momcii :D Respekt
Evo u svjetskoj metropoli 17 ubistava od petka do ponedeljka , mercedes od sigurno postenog covjeka otet u pola u noci ....u svakom gradu ima kriminala a papci sto se cude Sarajevu jer nisu nigdje bili misle da je to nesto novo ,na Alipasinu zive familije , zene djeca kao i u svakom djelu grada ....Bosnjo budi sretan sto nije cetnik zauzeo a glad i bjeda podstice kriminal dok vladari u oba entiteta ne znaju sta ce s'parama ...
Hajde ne seri, *** te ba Četnik, kakve veze Četnik ima sa činjenicom da je cijeli grad postao ko Bejrut. Nije Četnik ušao u grad cio rat, pa je sve bilo opuhano i opljačkano.... Jooooj, najviše od svega mrzim takve kretene i idiote koji sve pokušavaju obojiti nekim nacionalnim tonovima. Sve intelektualci u pm. A i ti sa njima, majmune.
Dezurni debilu samo pitanje kakve veze ima cetnik sto je grad postao Bejrut ti daje odgovor- da imas malo mozga u toj truhloj lobanji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se ustvari desilo: oteli vozilo i pri pokušaju krađe povrijedili tri osobe, Što je ovde točno? samo mi je jasno da je mercedes u pitanju
GTA San Sarajevo
nasa policija kaznjava na prosirenjima a na a polju,dobrinji,svrakinom ulicama ne mozes proci od dilera, narkomana, razbojnika,i dolje ljudi zive u strahu jer se policajci cak pozdravljaju sa ovim gore navedenim.neki dan usred bijela dana obijaju aute i narod ne smije da ih prijavi a policija samo 20 tak metara dalje kontolise saobracaj i naplacuje kazne.
Kao nekada u Kolumbiji. Počeće uzimati vozila i na semaforima kada se čeka.Samo pištolj spašava.
@siki40 Ko ih je bolan otjerao??
de bolan imas opciju ''odgovori'' , nemoj da moram ganjat komentar od siki40 da vidim sta je napisao
Alipašino polje: Sandžaklije okupirale, pridružili im se domaći krkani i babini sinovi koji hoće da budu "zajebani"... I evo šta smo dobili... GETO u sred grada.
istjerali ste hrvate i srbe eto vam sada sandzaklije, i razni radoncici,aljovici ,napravili ste pravi islamski centar jedini u evropi jadni bili
To su vam lopovi draga nasa milicijo to takve zatvorit treba a njima leze po mjesec dana zbog yointa pisljivog zato i nemaju mjesta za ove krimose
Nije to do milicije, vec do tuzilastva i sudova