Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intersoft doo tj. ( Klix.ba) je isto tako korisnik usluga navede kompanije. Zasto o tome ne pisete i ne izjasnjavate se?
I meni je mati u farmerkama oprala cvaju...jel sad to znaci da joj dodjem 10 % ?
kako ce sad hadzija Konakovic objasniti donacije svojim podobnim kriminalcima
Nijedan takav posao nemože da prođe bez Efendića i Kočđe u " njihovim" Opštinama. Dobre vijesti za SDA baš pred izbore!
Efendić i Koldžo - bez njih nijedan ovakav posao nije urađen u "njihovim" opštinama! Dobre vijesti za SDA, a čekaju ih još bolje, baš pred izbore.
Na slikama samo sudije i advokati ..dobro nisu ni oni anđeli ali nisu predmet članka hehe
De nek neko pojasni..normalna stopa poreza na dobit je 10%. Cemu onda pranje...?
@ervin.kapetanovic dva su razloga. Prvi je kad nisu vlasnici firmi ( npr JP Lokom ) pa dobit ne dobijaku direktori vec vlasnik. Drugi razlog je nemogu da cekaju kraj godine i da plate 10 %, vec pare trebaju odma
Sta je Majo? Malo ti bilo sto je Paul nauzimo od OHR-a,sada uzima od British Council-a,pa i ti malo da zagrabis? Dosao djavo po svoje,izgleda...
Sve je ugrozeno i narod i drzava kazu nema izlaza poslusaj : https://www.youtube.com/watch?v=egOKByQ1cJY
sve SDA kriminalci
Poledinu sebi pravili.Moglo se
Ogradili se ljudi
ugradili
Dobru su poledinu sebi pravili.10 posto oho ho