Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ce sada, ako im dokazu krivicu.. odvaliti po 25 dana u zatvoru .... hahahahah.. pa da vidim hoce li im opet pasti na pamet da “operu” milione KM- ova😜😜😜😜😜
Simpo studentski
Jel ovo simpo majke ti i ja sam odma Pomislio
Ima li ustvari u ovoj zemlji uopste ljudi na polozaju,a da se ne bave korupcijom,kriminalom i nelegalnim sticanjem bogatstva?Skoro svake sedmice akcije hapsenja.... Pa dokle vise,hoce li ikada biti suzbijen taj veliki kriminal,korupcija,da ovaj narod pocne zivjeti?
e simpo dodje i tebi kraj a jesi se i kurchio sa bijesnim autima po pofalicima svemu dodje kraj haveru
Bolje ikad nego nikad, a nauživali su se...
Spiskovi “nepodobih” Srba odavno su formirani i represija se primjenjuje prema svima koji drugačije misle i koji se raduju političkom neuspjehu ove garniture na vlasti u RS,u Narodnoj skupštini RS . “Represija, šikaniranje i jedan oblik političkog mobinga provodi se nad predstavnicima opozicije i članovima njihovih porodica. Kreiraju priče koje podrazumijevaju da treba da ćutimo, da se sklanjamo, da možemo stradati ako otvorimo određene korupcione afere.
Dangube ganjajuci neke sitne kokosare a crna trojka i dalje hara
Cuo sam padaju glave ispred zadruge a bake kupuje graficke i rudari u banovicima i raspotocju. Klepacoin
Jesu li i Kakir, Dodo i Covuljaga medju tih 12? Malo im je cijela Dita deterdzenta koliko ga oni ribaju.
samo kriminalce pofatati, al opet ce biti pusteni nazalost kad nam je drzava sva od kriminala
Koristim priliku i za moju nanu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nana fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Samo mi recite jel Bake uhapsen
@berosero NIJE BAKE ZAHEBO JABUKE DODO ĆE BIT UTRPAN U COMBI! MAĆEHA RUSLAND JE VEOMA VEOMA LJUTA!
Jel osto ijedan reper na slobodi😂
Ko su sad ovi, gdje su imena...
Dimije im obuci ..... Pod hitnoooooo .... ☝️