Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rad Policije u BiH se svodi na uzimanje mita , sjedenje po kaficima , grilovima gledanja ko če im platiti kafu , doručak , ručak , i obavezno su u kladionici.Kada vide kakvog lokalnog kabadahiju da divlja ,okrecu glavu i bježe u nepoznatom. pravcu.Policija leglo korupcije i nerada.
a sta bi ti boga ti da za 1000km ide se suprostavljat ljudima koji imaju milione koji mu mogu dati otkaz kad god hoce. Ne branim policiju ali koliko para toliko muzike
Pa sve ti govori hapsenje ubica njihovih kolega, fol nakon 4-5 godina a znali su odmah gdje se nalaze ubice i ko su. Nego umijesanost u kriminal pojedine vecine i eto.
Izmjena zakona i da policajac ima duplu kaznu, kad mogu imati beneficirani radni staž e pa onda bi trebao imati duplu kaznu, koriste značku i odijelo da primaju mita da se igraju kriminalaca a on zaposlen u policiji , ovakvi policajci kojih je očito je jako mnogo jer 20 godina im se gleda kroz prste na uzimanje mita su se izgleda nakotili i bacaju ljagu na cijelu policiju , bez dugog zatvora neće biti ni popravka
A sto nebi za sv?. Ne samo policajce. Sto ne za politicare, doktore, opstinare, privatnike? Jel mislis da privatnici placaju posteno poreze???
Osim Hajrudina Čalije najveceg lopova i kriminalca u istoriji MUP-a KS ima jos policajaca koji su obrijane glave ili istetovirani, voze se u zatamnjenim i neobiljezenim autima, i svojim fizickim izgledom asociraju na narkomane, kamatare, dilere….
Kada će početi istraživati policajce u službi koji drže privatnih firmi i autoprijevozničke i slični i vozi djipove po 150 200 000 maraka
IMENA ?
Pozdravljam akciju. Kad ce doci na red krupnije ribe koje uzimaju vece iznose za koruptivne radnje o kojima citamo cesto ??
Treba Policiju depolitizirati,uvesti srednju skolu za Policajce,postojeci kadar ponovo obrazovati rijesiti se onih koji su problematicni jednom rijecu treba policiju reformisati ili pospremiti. Uvesti kamere na uniforme kohe se ne mogu izkljuciti.
Joj naziva reko 300 ih uhapseno Sta cemo sa mionerima silnim ko ce njih hapsit il su posteno stekli sve??
Al akcija MUP-a KS nad pripadnicima MUP-a KS. Smiješno iskreno. Bilo je kao, e doćemo ujutru u ovoj akciji Sparta da te privedemo molim te cuku zaveži ako ti je odvezan.
To nije bio ni mito, oni su direkt krali uplativsi pola u roku od osam dana
kakav ministar takvi i policajci!
U Bih se sve svodi na mito. Odes doktoru, (das mito i to ne malo). Trazis posao, (das mito) ako hoces posao (opet ne malo). Podjes da izvadis papire iz opstine (das mito) . Napravis prekrsaj i opet das mito samo sad policajcu i to je najmanji iznos koji si dao i to si dao jer si ti pogrijesio. Ispade davanje policajcu najmanji problem a tuzilastvo samo to rjesava. Koliko se onda tek daje tuziocima???
Svaka casta za akcije sto se tiče Sarajeva, ali šta je sa RS-om i drugim kantonima u federaciji… zašto se tamo malo ne prati policija.. u RS-u rade kako žele i šta žele, u Hercegovini isto tako…
MUP KS je rak rana kantona Sarajevo!!!
Treba oformiti neku novu policiju da hapsi ovu staru korumpiranu
Čuj akcija "Sparta". Akcija "Shoopaq" more like....
Sad ce ti isti podmititi sudiju i izaci iz svega neokrznuti, ne zna se gdje su vise Korumpirani-sud ili policija.