Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso vakat da i fudo oblize mudo
Moj nick nema veze sa mojim mjestom prebivalista,U Visokom svakako narod samo hoce da se dokopa sarajevskih nargila barova,nekog radnog mjesta i da bude u centru paznje isto kao jablanica,konjic,tarcin itd
Hahah ima li bar jedan politicar da ga SIPA nije hapsila zbog korupcije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma nije moguce, takva postenjacina kao Fudo 😂😂😂😂😂
SDA-ovci iz centrale su ukrali 10 puta vise od Fude, ali oni su izgleda zasticeni. Da bude jasno, ne branim Fudu, za koga i malo dijete zna da je krao.
Zvizdicev sin ima miionske nekretnine po Sarajevu, Beogradu…..Jel neko otisao da provjeri kako je takav covjek ogranicenih intelektualnih mogucnosti uspio nagomilati tolike nekretnine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SIPA je stranacka vojaka SDA
*Vojska
a vid mu kucerine brale jes to razvozalo izgradilo, puno dvoriste auta, i on moralna vertikala, ne moze se sve to imat postenim putem
Zlo zvano SDA!!!
je li Asim Sarajlić uhapšen,?
Ovaj Fudo je klošar svakako, ali mi nije jasno kako se nikada sdaovi zlotvori ne hapse ovako spektakularno ili se ne hapse uopšte kao npr Asim. Kad se oni privode, mediji samo što im se ne izvinjavaju što pišu o tome. Kad se Osmica hapsio, mnogi nisu smjeli ni da pišu.
Ma ja ba, ne ganjajte vi ZAŠTO 12 GODINA RUDNICI UPLAĆIVALI DAŽBINE NA LIČNE DOHODKE? To je PO ZAKONU !!!
Jest SDAovcima drago... radujte se duse sitne prodane. Veci je Fudo od ovoga
Tik Tak....Tik Tak...Tik Tak.... FaTaTi SDA krimice, jednog po jednog....Bolje SIPA nego raja da vam upada u kuce 😎👌
....SPIN. je da ce visak rudara podici cijenu struje 😡😡😡 Rudari krenite da sutate sve pred sobom, nAmaH promjenite sindikat i sa svjezim snagama PRAVAC SDA el.privreda👌❤️❤️❤️Raja je uz vas ❤️❤️❤️👌
U sta bice kao i za sve nista. Proces se razvuce oni će i umrijeti gotovo biti nece.
Prije fude ima novalic andelija dzindic
Kasumovicu nemila je uz tebe
SDA kriminalna hobotnica uzvraća udarce? Kasno je.
Pa nije Fuad Kasumović uništio Zenicatrans nego lopovi radnici zajedno sa bivšim menadžmentom. Ovo što je uradio Kasumović je bilo jedino logično i moguće rješenje. Sve što je zajedničko to nije ničije i tu je neizmjeriv lopovluk. Isto tako očekuju da se "pomogne" Čeliku koji je rupa bez dna. Sve što se ne može održavati samostalno ne treba ni da postoji.
Sta kazu SDP SBB NIP NS koje su podrzale ovog kriminalca za gradonačelnika Zenice?!
sve je ovo maslo pravoslavaca iz RS 😅😂😂
Nisi u pravu, ovo mi Bošnje sami sebi, sada prebcujemo na drugoga....