Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako, pa Princip nije bio terorista, Draža antifašista broj 1,Ranković demokrata, Karadžić mirotvorac, Milošević najbolji jaran majke Tereze(iako je albanka), Dodo nije švercer, stvarno ih bezveze ružite.
A ko je to imao oruzje? Ima li mozda da je neki brat iz Sandzaka imao oruzje?
A jesu li to braca iz Africkoh zemalja malo servanila po Srpskoj?
jaka vijest nigdje imena a onom medvjedu iz sandžaka nađoše nenu i đedu i znaju mu dnk profil a sad minobacači i ostala \"sića\" rastu na grani u šumskoj tvorevini pa gdje su sad hayat ftv i ostali mediji da nam uživo i euforično prenesu dio atmosfere oko hapšenja NN lica u doboju
SRPSKI TERORISTI, AKO SIPA MALO PROŠNJUHA PO ŠTALAMA U RS- NAČIĆE I TOPOVE, ZNAJU ONI DA SU \"republiku\" DOBILI NEPRAVEDNO I DA ČE NJENO UKIDANJE DOĆI KAD TAD.
odakle im to oruzje ?
šest minobacača kalibra 120 milimetara, 22 ručne bombe, 19 ručnih bacača raketa kalibra 60 milimetara, takozvanih zolja, šest automatskih pušaka i pet metaka kalibra devet milimetara. Otkrijte uljeza.
Ovo su srpski teroristi genocidne tvorevine.!!!!!!!!
ovo je novi atak na slobodarski narod i nejač CPpCke !