Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta novinari i pišu, nigdje u svijetu se ne pišu neprovjerene informacije kao u Bosni, dobro hodate novinari, prvo ispeci pa reci ‼️
Sto cr ovoliki specijalci,kao da je lik dosao sa mitraljezom
@komunjarosjek Od SDA vecih lopova nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tri policajca 4 vrste uniformi. Ko da su se oblacili na vojnom otpadu.
Multicam, ona američka nova digitalna, stara woodland i ova crna. Nije to ništa prema oružanim snagama, uniforme woodland digital, šljemovi ili tamna SMB ili stara woodland, rapovi JNA SMB, prsluci multicam ili ona woodland desert, maske multicam. Dolazi vojnik, na njemu woodland klasik šljem, prsluk woodland desert, uniforma woodland digital i maska multicam, a ruksak SMB.
veci novinar od ovog specijalca
Gledaj ti njima uniformi😹 aaa ciruksa🤡
OD 120 SPECIJALCA U KS NJIH 100 NE PRELAZI 175 VISINE. COVJEK BI REKAO KAKO MOZDA IMAJU NEKE DRUGE VJESTINE I BORILAČKE ,PREGOVARAČKE ILI BILO OOJE DRUŽE. JOK ONO NEMA NISTA JOS IZGLEDA ISTO JADO, INAČE DOŠAO U SPECIJALNU JEDINICU PREKO AMIDZE EJUBA KOJI JE KOMANDIR POLICIJSKE SRANICE ILIJAŠ.
Lazi me lazi vjerovat cu sve...divne lazi malog scepe
Ne vjerujem u avazu ni umrlima da su mrtvi!!!
Trebalo bi provjeriti testom na narkotike sve pripadnike specijalne policije ...kladio bih se da bi dobra... dobra polovica pala na tom testu..To je najprece za pocetak napraviti dok nisu koga jos neduznog prebili, premlatili, pa i ubili u neznanju...
Ko je dirnuo u Šćepanov kartel?
Hahahaha ...ne zna se ko se kome više upucava. Gahro "trojki" ili "trojka" Fahri. Tugo moja ja nam Države.
Jel iz Minhena ovaj sto prijeti sa ovim dzipom il je on novinar
Gledaj slika ko u Brazilu kad policija ulijece u kartele
Ne treba nikome prijetiti,ali isto tako novinar ne bih smio biti ni sudija ni advokat(bilo kome)a avazovi izvjestaji sve cesce osude nekog,prije sudije.
Fahrudin Radoncic je uz Predraga Kojovica isturena ruka srpskog DBa.
Mojne Peđu nije loš ocam.. Al Šćepo je vucibatina kriminalna...
Ovo je poruka svima koji se ne slažu s medijima koji rasturaju BiH. Ne znam sta je ovaj 'rekao' novinaru, ali ovolika policija nije ni kad je pucnjava ili pljačka. Na žalost, policije često nema kad je najpotrebnija, a kad je kakav a glupost.. Eto ih.. Čast izuzecima (kojih i nije malo) ali na žalost dosta policije, priuceni, mesari tesari i seljadija. A i novinari nisu nesto plaho bolji. Plaćenici, čiji je domet: piši kako 'gazda' kaže.
A opet, ako je ovo automafija prijetila, to je davno trebalo iskorijeniti pa kako god. I to je jedan pozitivan primjer dobrog novinarstva. Podrška AA novinaru!
Zar ima ko da je zadovolhan pisanjem tog tariguza
Avaz je godinama katastrofa u medijskom prostoru. Kako davno reče jedan poznati akademik, kojeg neću imenovati jer će ga dobri poznavaoci avazovih igara bez granica vjerovatno detektovati: "...Avaz već dugo ne uzimam u ruke da abdest ne bih izgubio.. ".
zamisli ti drskosti. dodje sa pala da prijeti novinaru zato sto pise o njihovom kriminalu. i onda iznenadjenje sto ubiju 2 policajca i odsetaju? ako vam vec tuzilastvo ne fercera, organizujte se samostalno i osvetite kolege.