Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ako bude vidljivih rezultata, predlažem se izbori \"dešavaju\" svakih šest mjeseci ...
cao lutko ovde sutko
odmah pohapsiti organizovanu kriminalnu grupu iz Vogosce koja je za izgradnju fakulteta za javnu upravu uzela mito u iznosu od 25.000 KM. Na ovom \"fakultetu\", koji vec nekoliko godina stoji samo na stubovima i nikad nije gradjevinski zavrsen, trebali su predavati ugledni SDA profesori Denis Zvizdic i Nedzad Ajnadzic. Pomocnik nacelnika Suad Spahic je glavna i odgovorna licnost za navedene protivzakonite radnje a pomoc pri izvrsenju ovog krivicnog djela su mu svesrdno pruzali trenutni nacelnik opcine Vogosca Edin Smajic i njegov prethodnik Asim Sarajlic. Vise informacija o ovom slucaju mogu se dobiti kod izvjesnog Tahirovica koji je trebao biti vlasnik ovog fakulteta i vlasnika gradjevinske firme MirpoGradnja koja je izvela dosadasnje radove na izgradnji objekta ovog \"fakulteta\".
ne zove se akcija bey razloga lutka , svi ovi su lutke nasih dragih politicara ....koji su nedodirljivi i jos im se moramo skloniti kada prolaze ulicom u svojim zatamnjenim pastima i djipovima ,ako to nije mafijaski stil onda stvarno .......
KONAČNO!!!
Riješite slučaj IVONA BAJO (8). Nađite čitvrti sanduk droge kod BOBARA, a onda, PRAVAC POTOČARI=PRAVAC DODIK!
Znas li ti ko su proleteri? Stavljas ih u kontekst koji nema smisla, polupismeni brdjaninu
Drzava za covjeka !
da nece bosnjake cuvati i postovati SDP - ova policija srpskih ratnih zlocinaca, ma SDP ti je ko jedna proleterska akcija nestanka i terorsanja Bosnjaka i muslimana, lagumdzija planski postavlja srbe na sve kljucne pozicije drzave i njenih institucija za nestanak konacni svih bosnjaka, Bosnjo ko uvijek naivan, sljep i previse zatucan da vidi dalje od svojeg nosa sta mu rade lagumdzija i ostala srpska bratija !
jesu li i ovo taxisti pošto vi čitaoci klixa sve znate
zato što pre-ratovska BiH nije imala ovako velikog kriminala...
VI STE ZA NJIH LUTKE, ALJUDI MRTVI.
K A D CE TE HAPSITI NAJVECEG MAFIJASA I KRIMINALCA FASISTU U EVROPI GENOCIDNOG MILORADA DODIKA ?!!! Imate VI SIPA , TUZILASTVO RBIH-e, ko i PRAVOSUDJE RBIH-e hiljade i hiljade dokaza i dokumentata PRITIV DODIKA VEC PAR GODINA I ZASTO NJEGA NE HAPSITE ?!!! TAD CE TE BITI KREDIBILNi OVAKO SAMO DJELUJETE KO NAJVECI PROTEKTOR I ZASTITINIK MAFIJE I MAFIJASA DODIKA ! MILORAD DODIK JE OPLJACKAO I NASTAVLJA PLJACKATI DRZAVU RBIH- u I NJENE GRADJANE 4 000 000 000 ( 4 MILIJARDE = EURA DO DANAS !
Ako budete hapsili sve kriminalce i reketase, onda ce u BiH biti dvije politicke partije manje, u toom slucaju kriminalno-reketaske stranke sdp-sbb ostat ce bez kadrova i moraju se ugasiti.
Napomenuti takodje da u SIPA radi 40 % SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA ! ZATO EKSLUZIVNO HAPSITE Bosnjake ! Jasno KO DAN !
Moj realno sta ti je realno??? Taj lazni broj si pokupio sa dnevnog avaza i sluzis se njime kao dosta papagaja na portalima. Nadam se da si isao u osnovnu skolu i ucio sabjerati, jer \"rat 92-95, \"alijansa\" dvije-tri godine, \"SDP\" dvijje godine, nemogu nikako doci na taj broj koji stalno spominjete. SDA je kriva sto je BiH ostala BiH, a ne dio velike Srbije. Ovakve izjave kao vasa mogu davati samo oni koji ne vole Bosnu. SDA nije sjajna, ali crveni kmeri (komunjare SDP) i banda (SBB) nikada nemogu postici ugled jedne SDA. U stranci SDA treba napraviti filter kako u nju nebi dolazili crveni, a za Bosnjake nema alternative pored SDA. Svi drugi koji su do sada bili na vlasti ili su jos na istoj, uvjek su udarali po Bosnjacima. Nadam se da ce pored deset genocida jedanput da se Bosnji nalije u usi, da se osvjesti i viidi ko mu zlo misli....
Meni ne treba advokat meni samo treba da Fahrudim postane ministar sigurnosti.